21 / 05 / 2024

hatay arsuz ulaşım sorunları

hatay arsuz ulaşım sorunları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Arsuz'da 45 bin dönümlük arazi sit alanı ilan edildi!

9 ilde Bakanlar Kurulu tarafından ilan edilen Tarım Ovası (Tarımsal Sit Alanı) uygulaması, Hatay Arsuz'daki 45 bin dönümlük alanı da kapsadı.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Arsuz Belediyesi 1/1000'lik imar planı itirazlarını kabul etti!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi Arpaderesi’nde çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yer tahsisi yapıldı, 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan notlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyon raporu da oy birliğiyle kabul edildi.

Hatay Arsuz Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Höyük halkının hem taşıtla ulaşım sorunu ortadan kaldırarak zamandan tasarruf sağlayacak, hem de yayaların ulaşım sorununa kolaylık sağlayarak çare olacak Arsuz Köprüsü açılmak için gün sayıyor.

Hatay Çalıştayı'nda Arsuz'un ulaşım sorunları konuşuldu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Ulaşım Master planı İskenderun Çalıştayı gerçekleştirildi!

Hatay ili Ulaşım Master planı İskenderun çalıştayı İskenderun Belediyesi Meclis salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yapılan çalıştayda da Ulaşım Master Planı İskenderun Çalıştayının önemine değinildi.

Hatay Arsuz'da yol çalışmalarına başlanacak!

Hatay Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Arsuz'u geleceğe taşımak için adımlar atmayı sürdürdüklerini belirtti. İlçede başvuru sonrasında yol çalışmalarına başlanması planlanıyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

hatay arsuz ulaşım sorunları Haberi

hatay arsuz ulaşım sorunları

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Hatay'ın ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti. Tüm ilçe belediye başkanlarının ulaşım sorunlarını dile getirdiği toplantıda, Büyükşehir Yasası kapsamında oluşturulan yeni ilçelerin ulaşımın yanı sıra teknik, üstyapı ve altyapı anlamında ciddi sıkıntılar yaşadıklarına değinen Başkan Nazım Çulha, ulaşım ağının yenilenmesi, Ulaşım Master Planı'nın İmar Planı ile koordineli bir şekilde hazırlanması, yeni güzergâhların belirlenmesi, yaya yolu, bisiklet yolu ve engelliler için ulaşımı rahatlatacak düzenlemelerin yapılması, Arsuz - Samandağ yolunun açılmasının yanı sıra, Arsuz'dan Mersin'e kadar turizme yönelik deniz yohı yatırımlarının yapılması gerektiğini ifade etti. 

Arsuz'un İskenderun-Arsuz yolu 2x2 yol...