08 / 05 / 2024

hatay Erzin Sanayi Sitesi

hatay Erzin Sanayi Sitesi

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Erzin'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Erzin'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Erzin konut projesi...

Hatay'da küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek! İhalesi 18 Ağustos'ta!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Hüsamettin Hatay tarafından kuruldu.

Hatay Erzin OSB'de 21.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatay Erzin OSB'de yer alan arsayı 21 milyon 278 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı...

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'da Tarıma Dayalı İhtisas OSB'nin kurulması mecliste!

Hatay'da Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

hatay Erzin Sanayi Sitesi Haberi

hatay Erzin Sanayi Sitesi



Hatay halkının gelişmiş şehir ve ülkelerde yaşayan vatandaşların yararlandığı olanaklardan yararlanması için gereken çabayı gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), gerek altyapı gerek üst yapı çalışmalarında kaliteli hizmetler üretmeye devam ediyor.


HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın üstyapı çalışmalarına verdiği hassasiyetle çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yeni adresi Erzin’de yapılacak olan sanayi sitesi alanı oldu.



HBB EKİPLERİ HUMMALI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİREREK İNŞAAT ALANINI HAZIR HALE GETİRDİ


Ekipleri, kentin ekonomideki önemli lokomotiflerinden olan Erzin’de yapımına başlanacak olan sanayi sitesi alanında hummalı çalışmalar gerçekleştirerek alanı inşaata hazır hale getirdi.


HBB ekiplerinin ilçelerinde gerçekleştirdiği çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bu nitelikli ve kalıcı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti. 




Hatay Büyükşehir...