01 / 07 / 2024

hatay içme suyuseferberliği

hatay içme suyuseferberliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fransızlardan sonraki 12 ilçeyi de kapsayacak en büyük alt yapı çalışmasını, "50 yılın içmesuyu seferberliği" sloganıyla başlattı. 12 ilçe ve merkezde 745 kilometrelik ductil boru döşenecek.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut'tan gelecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut ile sözleşme imzaladı. İşte o sözleşmenin detayları...

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çarpıcı açıklama! Hatay'ı işaret etti: Depremi hala duruyor!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, Hatay'a dikkat çekti. İşte o açıklama...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yaşananlar İstanbul'da yaşanmasın, İstanbul’u kurtaracak dersler çıkarılmalı...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İnsanlarımızdan beklentimiz Hatay için mücadeleyi herkes yapsın. Hatay’a bakıp, İstanbul’u kurtaracak dersler de çıkarmalıyız” diye konuştu. İşte haberin detayları...

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Uzman isimden korkutan deprem uyarısı! Binaların durum tespiti hemen yapılmalı! Yeni depremlerle karşılaşacağız! 

Konya Teknik Üniversitesi, Hatay'daki inceleme ve gözlem raporunu tamamladı. Prof. Dr. Mehmet Kamanlı, Hatay için hazırlanan deprem raporuna ilişkin verileri paylaştı ve korkutan uyarılarda bulundu.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde "9H2120 Arsuz-Derekuyu Enerji Nakil Hattı"nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Ercan'dan Çukurova ve Hatay için deprem uyarısı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kıbrıs'ta dün yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem için de aylar önce uyarılarda bulunmuştu.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Kavaslı Altgeçit Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay kent merkezi trafiğini rahatlatacak ve şehri hak ettiği modern görünüme kavuşturacak Kavaslı Alt Geçit Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TTA Gayrimenkul'den 9 ilde satılık 11 gayrimenkul!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Erzincan, Ankara, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta ve Kütahya'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor.

hatay içme suyuseferberliği Haberi

hatay içme suyuseferberliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fransızlardan sonraki 12 ilçeyi de kapsayacak en büyük alt yapı çalışmasını, "50 yılın içmesuyu seferberliği" sloganıyla başlattı.

Hatay ve ilçelerinde su sorununun kökünde çözecek ”İçmesuyu Seferberliği” projesi, Hatay’ın tarihinde ilk kez en büyük bir altyapı çalışması olacağı açıklandı.


Fransızlardan sonra şehirde en büyük altyapı çalışmasını başlatan Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafında hayata geçirilecek olan ve su sıkıntısının kökünde çözecek ”İçmesuyu Seferberliği” projesinde 12 ilçe ve merkezde 745 kilometrelik ductil boru döşenecek. Üç aşamalı olarak hayata geçirilecek olan projenin birinci aşamasında “Temiz suya ilk adım” parolasıyla içme suyu sıkıntısını fazla yaşayan 5 ilçede 2015 yılında hayata geçirilecek.


Projenin ikinci aşamasında önümüzdeki yılda sekiz ilçenin içme su şebekesi değişecek ve üçüncü ve son aşaması olan ”İçmesuyu Seferberliği”...