17 / 05 / 2024

hatay kent projeleri

hatay kent projeleri

Hatay'ın Arsuz İlçesi Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçe trafiğini rahatlatmak adına Jandarmaya ait yapıların imar yoluna çekilmesi için talepte bulundu. Nazım Çulha konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Depremin yaraları sarılıyor! Hatay’da ‘İGSAŞ Yaşam Kent’ açıldı!

 İGSAŞ, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden en fazla etkilenen illerden Hatay'ın İskenderun ilçesine toplam 213 konteynerlik İGSAŞ Yaşam Kent kuruldu.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

TMMOB'dan Hatay raporu: Olası depremde yapılar hasar görecek!

Hatay’ın bir deprem kenti olduğunu belirten TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, hazırladığı raporda, “Kent merkezi deprem olduğu takdirde en fazla sarsılacak alanlardan birinin üzerinde yer alıyor. Acilen harekete geçilmeli” uyarısında bulundu.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

hatay kent projeleri Haberi

hatay kent projeleri


Hatay'ın Arsuz İlçesi Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçe trafiğini rahatlatmak adına Jandarmaya ait yapıların imar yoluna çekilmesi için talepte bulundu.  Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çulha," Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na gerekli başvuruyu yaptık. İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı olumlu bir görüşle Milli Savunma Bakanlığı'na, Milli Savunma Bakanlığı da olumlu bir görüşle durumu...