04 / 05 / 2024

Hatay Kırıkhan kültür merkezi

Hatay Kırıkhan kültür merkezi

Ali Çetin kuyu Kırıkhan İlçesinde yıllardır yapılması için çeşitli girişimlerde bulunulan ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Kültür Merkezi nihayet gerçekleşiyor.

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Hatay Samandağ Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca ilimiz Samandağ ilçesinde yapımı 2,5 yıldır devam eden Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Bina, açılışa hazır hale getirildi.

Hatay Kırıkhan'daki dönüşümde ilk adım atıldı!

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm başlıyor. Kırıkhan ilçesine bağlı Alaybeyli Mahallesi mevkisinde 380 dönümlük hazine arazisi kentsel dönüşüm için rezerv alan olarak belirlendi.

Hatay Erzin Kültür Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Hatay’ın Erzin ilçesinde, temeli 1993 yılında atılan, inşaat bekçilerinin bile emekli olduğu kültür merkezi, aradan geçen 22 yıl boyunca bir türlü bitirilemedi.

Hatay Erzin Kültür Merkezi'nin inşaatı durduruldu!

Hatay'ın Erzin ilçesinde, 22 yıl önce temeli atılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait Erzin Kültür Merkezi inşaatı ödeneği bittiği gerekçesi ile yine durdu.

Erzin Kültür Merkezi inşaatı yine durdu!

Hatay'ın Erzin ilçesinde, 22 yıl önce temeli atılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait Erzin Kültür Merkezi inşaatı ödeneği bittiği gerekçesi ile yine durdu.

Hatay Kırıkhan'a kültür merkezi yapılacak!

Ali Çetin kuyu Kırıkhan İlçesinde yıllardır yapılması için çeşitli girişimlerde bulunulan ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Kültür Merkezi nihayet gerçekleşiyor.

Yazar Cemil Meriç'in evi Kültür Evi olacak!

Yazar, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç'in Hatay Reyhanlı ilçesindeki doğduğu ev "Kültür Evi"ne dönüştürüldü...

Hatay Kırıkhan kültür merkezi Haberi

Hatay Kırıkhan kültür merkezi

Kültür ve Turizm Bakanlığından Kırıkhan Belediyesine gelen Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu, Daire Başkanı Çağdaş Şener. Hatay İl Kültür Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte yapılması planlanan Karataş Mevkii ve Toki Bölgesindeki Kültür Merkezi arazisini, Özyörük Mahallesi Tokinin altındaki spor alanı arsasını ve Gölbaşmı gezerek incelemelerde bulundular. 


Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz "Yapılan gezi ve incelemelerden sonra Kültür Merkezi projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılması kararı aşamasına gelindiğine karar verildi" dedi. 


Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'un uzun ve özverili mücadelesi sonucunda hazırlanan Kültür Merkezi projesi hayata geçiyor. "Karataş Mevkisi, Toki alanı mevkisinde yapılacak olan Kültür Merkezi projesinin toplam inşaat alanı 6310 m2 olup içerisinde 576 kişilik çok amaçlı salon, fuaye, 1 Adet sergi...