19 / 05 / 2024

Hatay Mağaracık Çok Amaçlı Salonu tamamlandı mı

Hatay Mağaracık Çok Amaçlı Salonu tamamlandı mı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için projelendirilen il genelindeki çok amaçlı salonların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Tahliye davası açmak isteyen ev sahiplerine büyük şok!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar mahkemeleri adeta doldurup taşırırken, Avukat Tarık Çakmak'tan da tahliye ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! A1*1'e bu hafta elektrikli moped geliyor...

A101 aktüel 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacağı duyuruldu. Bu hafta A101'e elektrikli moped, yemek masası takımı, buzdolabı ve küçük ev aletleri gibi birçok ürün gelecek. İşte, 18 Ocak Perşembe A101 aktüel ürünleri ve detaylar...

İstanbul için çok geç: Bu şehir yıkılmadan tekrar inşa edilemez!

Megakent İstanbul'da beklenen büyük deprem sık sık gündem olurken, Gazeteci Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, X sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklamada bulundu. Tanyeri, artık çok geç olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Durak tarafından kuruldu.

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu. Hatay'a bağlı Mağaracık-Samandağ bölgesinde büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bakan Bilgin açıkladı! Çalışma saatleri kısalacak mı?

Çalışma saatlerinin kısalıp kısalmayacağı işçilerin gündeminde yer alıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşte detaylar!

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Hatay Mağaracık Çok Amaçlı Salonu tamamlandı mı Haberi

Hatay Mağaracık Çok Amaçlı Salonu tamamlandı mı


HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için projelendirilen il genelindeki çok amaçlı salonların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.


HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle kültürünün vazgeçilmez öğesi olan bir arada yaşama olgusunun devamını sağlayacak ve Samandağ halkının keyifli vakitler geçirmesini olanaklı kılacak Mağaracık Çok Amaçlı Salonu'nun yapımını tamamladı. 


İki bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 500 kişi kapasiteli salonun içerisinde taziye ile toplantı odaları, fitness salonu, mesleki eğitim sınıfları, kafeterya, kütüphane, sergi salonları ve market gibi birden fazla yapı bulunuyor. 

Yapımı tamamlanan salonun en kısa zamanda Samandağ Mağaracık halkının hizmetine sunulacağını belirten HBB ekipleri, Hatay halkının yaşam kalitesini arttıran çalışmaların altına imza atmaya devam edeceklerini bildirdi. 



Hatay Büyükşehir...