05 / 05 / 2024

hatay toki konutları 2017

hatay toki konutları 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Hatay'a 384 konut!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Altınozü'nde 384 konut hayata geçirecek.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay Altınözü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Hatay İskenderun Konutları'na yoğun talep!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1000'in üzerinde konut inşa edecek. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Samandağ Belediyesi tarafından Vakıflı yolu Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yapılacak olan toplu konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Samandağ Belediyesi, Hatay Samandağ Zeytunlu Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine Toplu Konut yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 8 Eylül'de yapılacak taşınmazın satış bedeli 17 milyon 736 bin 562 TL olarak belirlendi.

TOKİ Hatay Payas Konutları 10 Ekim'de ihaleye çıkacak!

Hatay’ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaklaşık 2 yıl önce söz verdiği ve talep toplama çalışmalarını başlattığı TOKİ ile ilgili duyurusunu Sosyal Medya hesabından duyurdu.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Hatay Yayladağı Konutları'nda sona gelindi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın ve ülkenin güneydeki en uç noktası Yayladağı ilçesinde konut yapımını sürdürüyor. Toplam 155 adet konut inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Emekli TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuruları!

Emekli TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuruları yarın başlıyor. Toplamda 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı.

hatay toki konutları 2017 Haberi

hatay toki konutları 2017

TOKİ tarafından Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde yöresel mimaride hayata geçirilecek 384 konutun ihalesi gerçekleştirildi. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Projede yükseklikleri zemin+4 olan konutların 177’si 2 oda 1 salon ve 197’si ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği TOKİ Hatay Altınözü projesinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, kemer formlu blok girişleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı. 


Hatay Altınözü TOKİ projesiyle ticari birimleri, camisi, spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak yeni bir cazibe merkezi hedeflendi.