24 / 07 / 2024

Hatay Yayladağında sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı

Hatay Yayladağında sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, düne kadar 10 ilçede faaliyete geçirdiği Sosyal Marketler zincirinin 11.halkasını Yayladağı ilçesinde de oluşturdu ve hizmete açtı.

2000-2008 yılları arasında SGK girişi olanlar dikkat! Kademeli emeklilikte son dakika! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

2000 -2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) girişi olup Emeklilikte Yaşa Takılanların merakla beklediği kademeli emeklilikle ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki, Kademeli emeklilik nedir? Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı, kademeli emeklilik ve staj dönemi sigortasıyla ilgili duyurulacak haberdeydi. Bakan Vedat Işıkha’ın konuyla ilgili bir çalışmamız yok açıklaması sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaş bu duruma isyan etti.

Merkez Bankası başkanı neden annesinin evinde yaşıyor? Özgür Demirtaş, anlamadım dedi! Vatandaş cevap verdi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanarak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Açıklama anında sosyal medyanın gündemine düştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Milyonlarca emekliye sosyal destek müjdesi! Bakan Işıkhan peş peşe açıkladı!  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin, maaş zamlarının yanında sosyal imkânlarını da güçlendireceklerini söyledi. Bakan Işıkhan, "Emeklilerimiz için yakın zamanda da bazı bakanlıklarımızla da protokoller yaparak, sosyal iyileştirmeler gerçekleştireceğiz” dedi.

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

Sosyal yardım sisteminde son dakika gelişmesi: Milyonlara müjde geldi, ödemeler asgari düzeye çekilecek!

Meclise sunulan 12. Kalkınma Planı (2024-2028) kapsamında sosyal yardım sisteminin yeni detayları da yer aldı. Planda sosyal hizmetler, sosyal yardımlar ve yoksullukla mücadeleye ilişkin başlıklar bulunuyor.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Milyonlarca memura 2024’te yüzde 24.45 enflasyon ve toplu sözleşme zammı! İşte hesaplara yatacak maaşlar!

Yaklaşık 6.5 milyon memur ve memur emeklisi, 2024 yılı Ocak ayında yapılacak maaş zammını öğrenmek için 1 Ağustos'ta başlayan toplu sözleşme görüşmelerine odaklandı. Görüşmelerde, maaş zammının yanında sosyal haklar ve çalışma şartları da masaya yatırılıyor.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Havalimanı’nın açılışında geri sayım başladı! Hatay Havalimanı uçuşlara ne zaman açılıyor?

Hafta başında peş peşe yaşanan depremlerden ağır hasarlar alarak uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’nda onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İGA’dan yapılan yazılı açıklamalarda, bu çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Hatay Yayladağında sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı Haberi

Hatay Yayladağında sosyal marketler zincirinin 11.halkasını açıldı

Yayladağı Sosyal Market açılışı, önceki gün; İlçe Kaymakamı Alpaslan Altınışık, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve ilçenin ileri geleleri ile halkın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Başkan Savaş, şunları söyledi:


“Hayırlı bir iş için buradayız. Yayladağı'nı diğer ilçelerimiz gibi çok seviyoruz. Biliyorsunuz ben de Yayladağılıyım. Yayladağı'nda altyapı hamlesi yaptık, içme suyu şebekesini isale hattı ile birlikte yapıyoruz, inşallah yeni kanalizasyon şebekesi de döşeyeceğiz, arıtma tesisini de yaparak hizmete sunacağız.


Bugün burada, paylaşım kültürü aşılayan bir Market açacağız. İhtiyacından fazla giyeceği ve eşyası olan hemşehrilerimizin bağışlarını, biz, aracılık ederek insanlarımıza ulaştırıyoruz.

Sosyal Marketlerimizde, hemşehrilerimize destek vereceğiz. Yayladağı'ndaki bu şubemiz, il genelindeki 11. Sosyal Marketimiz. Geriye açacağımız 4 tane Sosyal Marketimiz kaldı. Sosyal Marketlerimize gıda da eklemeye çalışıyoruz ve gıda yardımlarını da ekleyebilirsek,...