05 / 05 / 2024

hatayda kaç köy mahalle oldu

hatayda kaç köy mahalle oldu

Hatay'daki 376 köyün mahalle statüsüne dönüşmesi nedeniyle, imar planı şartı getirilerek eğitim alanı, tesis alanı, ibadet alanları için alan projeleri yapılması önerisi kabul edildi.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Sakın bu fırsatı kaçırmayın!  İşte 8 Aralık 2022 D Diamond tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde faiz ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sonrasında yetkililer arasında kriz çıktı. Bu durumdan euro nasıl etkilenecek. Kıyıda köşede eurosu olanlar koşun bakın. Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 4 Kasım 2022 euro/TL kuru...

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

hatayda kaç köy mahalle oldu Haberi

hatayda kaç köy mahalle oldu


Hatay Büyükşehir Belediyesinin  2015 bütçesi 659 milyon 549 bin 747 lira olarak belirlendi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kasım ayı son toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen bütçe. 

oybirliği ile kabul edüdi. Toplantıda ayr ıca. Hatay'daki 376 köyün mahalle statüsüne dönüşmesi nedeniyle, imar planı şartı getirilerek eğitim, tesis, ibadet alanları için alan projeleri yapılma sı önerisi kabul edildi.



Hürriyet...