01 / 05 / 2024

hatice yılmaz ev yangını

hatice yılmaz ev yangını

Mudurnu' ya yaklaşık 24 kilometre uzaklıkta bulunan Kacık köyünde yaşayan 82 yaşındaki Hatice Yılmaz'a ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Yüksek ev kirası çiftçi emeklisini vurdu! 7 bin TL maaş alıyorum, 10 bin TL kira istiyorlar!

Emekli maaşıyla geçinen Yılmaz ailesi, 2 bin TL'lik ev kirasını 8 bin TL'ye çıkmasını kabul edemeyince ev sahibi tebligat gönderdi. Tebligatın geldiği sürede evde olmayan kiracı itiraz sürecini kaçırdı ve evinden oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti" dedi...

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye ev aldığı iddialarına yönelik paylaşım!

Cem Yılmaz'ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bu iddialara yönelik paylaşım yaptı...

hatice yılmaz ev yangını Haberi

hatice yılmaz ev yangını


Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev tamamen yandı. 


Mudurnu'ya yaklaşık 24 kilometre uzaklıkta bulunan Kacık köyünde yaşayan 82 yaşındaki Hatice Yılmaz'a ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar, Mudurnu, Nallıhan Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğünü arayarak yardım istedi. Kısa bir süre içerisinde büyüyen yangını köylüler kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen ekipler, yangını, evin bitişiğinde bulunan Mustafa Yılmaz'a ait eve sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangında ev tamamen yandı.


Ev sahibi Hatice Yılmaz'ın içeride olduğunun iddia edilmesi üzerine ekiplerce, yangın yerinde yapılan aramaya rağmen bir neticeye ulaşılamadı.


Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, AA muhabirine, söndürme çalışması esnasında oluşan yoğun duman nedeniyle ekiplerin zor anlar yaşadığını belirtti. İnegöl,...