15 / 05 / 2024

hatunköyün altyapısı yenilendi mi

hatunköyün altyapısı yenilendi mi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’nın Hatunköy Mahallesi’nin 50 yıllık kanalizasyon altyapı hattını tamamen yeniliyor.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Tarihi Kapalıçarşı'nın çatısı onarıldı!

Dünyanın en büyük ve en eski çarşısı olan, 558 yıllık Kapalıçarşı'nın çatısı yenilendi. Kapalıçarşı'ya ayrıca bir 'seyir terası' eklenmek isteniyor.

Kartal'daki riskli binaların yıkımı sürüyor!

İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın yanında bulunan 10 katlı binanın yıkımı sürüyor. Yıkım işlemlerin bugün tamamlanması bekleniyor.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Doğu Kudüs Han el Ahmer köyünün yıkımı ertelendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Han el Ahmer köyünün yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erteleme kararının kısa süreli olduğunu söyleyen Netanyahu, bölgenin bir süre sonra tahliye edileceğini açıkladı.

İnşaat yatırımlarının büyümeye katkısı yüksek olacak!

Ekonomistler 1. çeyrekte yüzde 7 seviyelerinde büyüme bekliyor. İnşaat yatırımlarının da büyümeye katkısının yüksek olacağı belirtiliyor...

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

hatunköyün altyapısı yenilendi mi Haberi

hatunköyün altyapısı yenilendi mi


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü altyapı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Soma ilçesinin Hatunköy Mahallesi’ndeki bin 650 metrelik ana kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. 50 yıl önce döşenen hat, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından komple yenileniyor. Kanalizasyon çalışmalarının ardından mahallenin içme suyu şebekesi de yenilenerek mahallenin altyapı sorunları ortadan kaldıracak. MASKİ Soma Sorumlusu Hüseyin Kocaayan, Mahalle Muhtarı Gürsay Özben ile birlikte Hatunköy’de yürütülen çalışmaları yakından takip ettiler.

“Altyapımız 1966 yılından kalmaydı”

Mahalle sakinlerinin MASKİ’nin mahalledeki çalışmalarından memnun olduklarını belirten Hatunköy Mahalle Muhtarı Gürsay Özben, “Mahallemizin su ve kanalizasyon hattı 1966 yılında döşenmişti. Nüfusun artmasıyla bu hatlar yetersiz hale geldi. Sağ olsun konuyu Cengiz Başkan’ımıza ilettik....