21 / 05 / 2024

hava durumunun yaşama etkisi

hava durumunun yaşama etkisi

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlatarak, yaşam alanlarımızın Kuzey’e kayacağını söyledi..

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti 35 bin 380 lira!

İstanbul Planlama Ajansı verilerine göre, İstanbul'da dört kişilik bir ailenin yaşama maliyeti 35 bin 380 TL'ye çıktı.

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Evin hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Beko kurutma makinesi, pratik kullanımı sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Peki, ısı pompalı kurutma ne demek? Kurutma makinesi tazeleme programı nedir? İşte cevabı...

BİM yeni kataloğu yayımladı! Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu ve pirince çılgın indirim! BİM 13 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 13 Aralık 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM kataloğunda Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, pirinçte çılgın indirim yapıldı. İşte BİM 13 Aralık Salı kataloğu fiyat listesi...

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

İzole yaşama talep yüzde 80 arttı!

Hayatımızda birçok alışkanlığı değiştiren koronavirüs 2020'de izole yaşama olan talebi de artırdı. 

İzole yaşam 2020'de yüzde 80 arttı!

Pandemi ile birlikte hayatımızda birçok alışkanlığımız değişti. Koronavirüs en çok konut tercihlerimizi etkiledi. Öyle ki salgın ile beraber vatandaşlar izole yaşama yöneldi.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

II. Wilhelm'in torunları Cecilienhof Sarayı'nda yaşamayı talep ettiler! 

Son Alman İmparatoru ve Prusya Kralı II. Wilhelm'in soyundan gelen Hohenzollern ailesi Potsdam'da bulunan Cecilienhof Sarayı'nda yaşama hakkı talep etti. 

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

hava durumunun yaşama etkisi Haberi

hava durumunun yaşama etkisi

Bu kış beklenen karların yerini ani yağmurlar aldı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlatarak, yaşam alanlarımızın Kuzey’e kayacağını belirtti.

Gazete Vatan'da yer alan habere göre, Oldukça kurak bir kış geçiren Türkiye’de gözler İstanbul’a gözler kar çevrilirken akıllara Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor geldi. Rrapora göre Türkiye, küresel iklim değişikliği nedeniyle en fazla kuraklık yaşayacak ülkelerin başında geliyor: “Karaya Oturmak: İklim Değişikliği, Su ve Ekonomi” adlı bir rapor yayınlayan Dünya Bankası, Türkiye’nin 2050’ye kadar daha kurak bir ülkeye dönüşeceğini açıkladı. İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Bölümü’nden Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu gelecek 30 yıl içinde Türkiye’de yaşanması beklenen iklim olayları ve sonuçlarını anlattı.


Karadeniz ve Marmara’nın kuzeyi dışında bitki örtüsü değişecek
 
“Türkiye’de hava sıcaklıkları en kötü iklim senaryosuna göre...