21 / 05 / 2024

havacılıkta dünyayı solladık

havacılıkta dünyayı solladık

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Ne kadar övünsek az" dedi.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! İstanbul, İzmir, Ankara zirvede!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, köşesinde Türkiye'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. Yıldırım, Türkiye'nin konut fiyat artışında dünyayı solladığına dikkat çekti. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Bankacılıkta yeni dönem başlıyor! Artık bankaya gitmenize gerek yok!

Bankacılıkta uzaktan müşteri olma düzenlemesinin hayata geçirilmesi ile ıslak imza gerekmeden dijital ortamda hesap açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gidilmeden müşteri kaydı oluşturulabilecek.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta yeni dönem! Yetkisiz emlakçılık sona eriyor!

Emlak sektöründe mağduriyetleri ve kayıt dışılığı bitirecek düzenleme için son günlere girildi. 1 Eylül’den itibaren yetki belgesi bulunmayan işletmeler emlakçılık yapamayacak. Düzenleme, internetteki sahte ilanları da engelleyecek. Bir taşınmaz için birden fazla ilan verilemeyecek.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mamıaına Ravatomanga tarafından kuruldu.

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murat Ersoy ve Mustafa Özkan ortaklığında kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

havacılıkta dünyayı solladık Haberi

havacılıkta dünyayı solladık

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Ne kadar övünsek az" dedi. Milas-Bodrum Havalimanının işletilmesi ihalesini kazanan TAV Havalimanlarının, ilk taksiti ödemesi dolayısıyla JW Marriot Otel'de tören düzenlendi. 



NE KADAR ÖVÜNSEK AZ 

Bakan Elvan, buradaki konuşmasında, Türkiye'de havacılık sektörünün, son yıllarda yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen reformlarla dünya ortalamasının üzerinde performans gösterdiğini söyledi. Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Türkiye, dünya ortalamasının 3 katına yakın büyüme performansına sahiptir. Ne kadar övünsek az" diye konuştu. 



GURUR VERİCİ GELİŞME 

Birçok gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede havacılık sektöründe kriz yaşandığını, şirketlerin küçülmeye gittiğini anlatan Elvan, böyle bir ortamda Türkiye'de havacılık sektörünün büyümesinin gurur verici...