28 / 07 / 2024

havaş avrupa havayolları anlaşması

havaş avrupa havayolları anlaşması

Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı...

Avrupa'da doğal gaz fiyatları güçlü arz ile geriliyor...

Avrupa doğal gaz rakamları, soğuk hava koşullarına rağmen beklenenden düşük depolama çekilmeleri ve güçlü arz nedeni ile  bugün aşağı yönlü hareket ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Türk Hava Yolları'nda gurbetçilere özel indirim kampanyası; Bilet fiyatları düştü

Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türkler'e yönelik indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Avrupa'da gaz fiyatları 17 ayın dibini gördü!

Avrupa'da doğal gaz fiyatı, ılıman hava koşulları nedeniyle birçok ülkede gaz depolarının yeniden doldurulması ve daha fazla sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ithalatıyla 17 ayın en düşük seviyelerine geriledi.

Piyasalara kötü haber! Avrupa Merkez Bankası’ndan şok açıklama geldi!

Küresel piyasalar son dönemlerde hem ABD hem de Avrupa tarafında sert faiz artırımlarında artık yavaş yavaş sona gelindiğini beklerken ve borsalarda da buna yönelik ılımlı hava eserken, Avrupa Merkez Bankası’ndan şok eden bir açıklama geldi.

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı EUROCONTROL'e göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak ön plana çıktı.

Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 13,5 geriledi!

Avrupa doğalgaz fiyatları, yumuşayan hava koşulları ve birçok ülkede gaz deposu dolumları nedeniyle yüzde 13,5 düştü.

İstanbul Havalimanı rekorunu tazeledi! Avrupa'nın zirvesine çıktı

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın yayımladığı verilere göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı seçildi. İstanbul Havalimanı, 19-26 Eylül’de bin 286 uçuş gerçekleştirdi. İşte detaylar…

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

THY’den tam 30 Avrupa ülkesine gidiş geliş 119 Euro! THY kampanyalı bilet fiyatları!

30 Eylül 2022’ye kadar alacağınız Türkiye çıkışlı uçak biletinizle; 01 Kasım 2022-03 Mart 2023 tarihleri arasında indirimli fiyatlarla ve Türk Hava Yolları’nın sunduğu ayrıcalıklarla Avrupa'ya seyahat etme fırsatını kaçırmayın!

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

havaş avrupa havayolları anlaşması Haberi

havaş avrupa havayolları anlaşması


Havaş, Avrupa'daki iştiraki Havaş Europe'un müşteri portföyüne yeni havayolları ekledi.


Havaş'tan yapılan açıklamaya göre şirket, Avrupa'da yer hizmeti verdiği iştiraki Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı. Bu çerçevede Münih'te Air Europa'ya bilet satış hizmeti başladı. Türk Hava Yolları'nın yolcu ve harekat hizmetleri de bu havalimanında Havaş Europe tarafından verilecek. Şirket Hamburg'ta ise ay sonuna kadar Alitalia ve Brussels Airlines'a hizmet vermeye başlayacak. Letonya'nın başkenti Riga'da da UTAir Ukraine Havaş Europe'u tercih etti.    


Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:


"Havaş ile yurt içi operasyonumuzu genişletirken, iştirakimiz Havaş Europe ile de büyük bir büyüme ivmesi...