02 / 05 / 2024

havayolu sektörünün merkezi

havayolu sektörünün merkezi

Gelecek 10 yıl içinde havayolu sektörünün merkezinin değişmesi bekleniyor. Sektörün merkezlerinin batıdan doğuya doğru kayacağı, İstanbul, Doha, Abu Dabi ve Dubai gibi kentlerin havayolu seyahati için cazibe merkezi olacağı kaydedildi.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Covid-19 sonrasında emlak sektörünü neler bekliyor?

Esenyurt'ta yükselen ve Sanayinin Modern Geleceği olarak ifade edilen Modern Sanayi Merkezi projesinin yüzde 70'i tamamlandı. Biz de hem projenin, hem de emlak sektörünün son durumu hakkında Alzamil Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Çanakkale, sanayi sektörünün merkezi olacak!

Sanayi, turizm ve tarım alanlarda atılım gösteren Çanakkale'nin, köprüyle birlikte şehircilik anlamında da fazla yol alması öngörülüyor.Şehir köprüyle birlikte sanayi sektörünün merkezi olacak.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Tuğrul Türkeş inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

BTSO inşaat sektörünün nitelikli eleman sıkıntısını çözüyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, vasıflı eleman meselesine Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi ile çözüm bulmayı hedefliyor.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununu çözüyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, vasıflı eleman meselesine Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi ile çözüm bulmayı hedefliyor.

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Konya'da inşaat sektörünün merkezi Selçuklu oldu!

Konya'da inşaat sektörünün kalbi Selçuklu'da atıyor. 16 kata kadar yüksek katlı binalara ruhsat verilmesi firmaların Selçuklu'ya yönelmesini sağlıyor. Karatay'da ise ortalama 6 kata imar veriliyor..

Mall of İstanbul turizm sektörünün temsilcilerine ev sahipliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, turizm sektörünün en önemli temsilcilerini buluşturdu. Buluşmaya 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.

Çelik sektörünün bağımsız ilk merkezi için imza atıldı!

Çelik İhracatçıları Birliği, çelik sektörünün uluslararası alanda rekabet gücünü artıracak ve sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak çalışmalarına hız verdi. Birliğin, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle çalışmalarına başladı.

Konut Konferansı'nda inşaat sektörünün ayrıntıları konuşuldu!

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 25 Kasım’da 5. kez gerçekleştirilen Konut Konferansı, Türkiye’de yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturdu.

havayolu sektörünün merkezi Haberi

havayolu sektörünün merkezi


Yakın zamana kadar havayolu sektörünün merkezi Avrupa olarak gösterilirken, gelecek 10 yıl içinde bu durumun değişmesi bekleniyor. Sektörün merkezlerinin batıdan doğuya doğru kayacağı, İstanbul, Doha, Abu Dabi ve Dubai gibi kentlerin havayolu seyahati için cazibe merkezi olacağı kaydedildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı raporda, İstanbul’un küresel bir hub olma yönünde birçok avantajının bulunduğu belirtildi. İstanbul’un Avrupa havacılık pazarına ulaşmada maliyet avantajına sahip olduğu, pazarın en canlı olduğu koridorda ve büyümesinin en yoğun yaşandığı Avrupa Ortadoğu bölgesinde bulunmasının etkili olduğu belirtildi. Havayolu sektörünün merkezinin Avrupa’dan gelecek 10 yıl içerisinde batıdan doğuya doğru kayacağı, İstanbul, Doha, Abu Dabi ve Dubai gibi kentlerin cazibe merkezleri olacağı ifade edildi. Raporda, transfer yolcuda Avrupa-Asya-Afrika-Ortadoğu koridorunun pazar payının yüzde 66 olduğu, havalimanı kiralama kapsamında yaklaşık...