05 / 05 / 2024

hayat sigortacılığı

hayat sigortacılığı

Türkiye’de ilk kez bir sektör tarafından somut veriler ışığında hazırlanan 2023 Hedef ve Beklentiler Raporu, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarı İbrahim Halil Çanakcı tarafından Sigorta Haftası kapsamında açıklandı

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

SEDDK duyurdu! Sigorta sektörü raporlamalarında yeni dönem resmen başlıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), sigorta sektörü raporlamaları ile ilgili yeni dönemin başlayacağını duyurdu. 

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

2024 yılında borsada kazandırabilecek altı sektör açıklandı!

İnfo Yatırım, bu sene borsada en çok sigortacılık sektörünün kazandırdığını açıkladı. İnfo Yatırım 2024 Finans Araştırma Raporu’nu açıklandı. İşte rapor ve haberin detayları...

Kamu çalışanlarına hayat pahalılığı tazminatı önerisi! BDDK personelinin ödemesinde şartlar değişiyor mu?

Ankara'dan İstanbul'a taşınacak olan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik hayat tazminatı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Konu Meclis'te de gündeme geldi ve milletvekillerinden çarpıcı bir öneri geldi. 

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gelir dağılımında adalet terazisi iyice şaştı! Zengin ‘daha zengin’, fakir ‘daha fakir’ oldu!

Hayat pahalılığı, dargelirli vatandaşları vurdukça vuruyor. Vatandaşlar, her geçen gün zorlaşan hayat şartları nedeniyle en temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanırken, gelir dağılımındaki adaletsizlik de iyice bozuldu.

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

hayat sigortacılığı Haberi

hayat sigortacılığı

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB), sigorta sektörünün mevcut durumunu ve Türk ekonomisindeki yerini inceleyerek, sektörün 2023 yılı beklenti ve hedeflerini belirleyen “Sigorta Sektörünün 2023 Hedef ve Beklentileri Raporu “nu 29 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenen toplantıda kamuoyu ile paylaştı.


Sigorta Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarı İbrahim Halil Çanakcı,güçlü bir Sigorta ve Bireysel Emeklilik sektörünün Türkiye’de vatandaşlara, şirketlere, finansal kurumlara ve devlete çok büyük fayda sağlayacağını belirtti. Çanakcı “Avrupa ile karşılaştırdığımızda Türkiye’nin potansiyelinin çok gerisinde olduğunu görüyoruz. Ancak son dönemde yapılan düzenlemelerin sektörün gelişimine katkıda bulunacağına eminim. Diğer ülkelerde devlet ve özel sektörün ortak hedefler üzerinde anlaşarak gerçekleştirdikleri işbirliğinin Türkiye’de sağlanması ile hedeflerimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. 


Çanakcı,sigortacılıktaki potansiyeli harekete geçirme çalışmalarını...