11 / 05 / 2024

Haydar Turgut Uçman

Haydar Turgut Uçman

Seva Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Turgut Uçman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Adem Kara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Ramazan Şimşek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Analistlerden havalara uçuracak müjde az önce geldi. Altın 3 gün sonra bu seviyeyi görecek! Çeyrek, gram ve ons altın bu kadar olacak! Analistlerden flaş açıklama peş peşe geldi. Hemen bakmayan, bin pişman! 

Altın Kahini İslam Memiş gram altın için uç rakamı açıkladı! Yatırımcıların eli ayağına dolaştı! Bakmayan pişman olacak

Son dakika altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için en uç rakamı açıkladı. Yatırımcılar bu rakam karşısında eli ayağına dolaşırken, bakmayanlar ise çok pişman olacak. İşte gram altın için o rakam...

Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde doları olanlar bakmayan bin pişman

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları yarın açıklanacak. Yarın açıklanan veriler sonrası doların yönü belli olacak. Herkes yarınki verilere odaklandı. Dolar yarın ne kadar olacak? Bakmayan bin pişman..

Doların kanatlanmasına son 3 ay! Analistler tek tek rakam verdi! Hemen bakmayan sonra pişman olur!

Dolar ve altın piyasalarında hareketli hava sürerken; analistler doların uçacağı tarihi açıkladı! Analistler, rakam vererek son 3 ay dedi! Hemen siz de bakın, sonra pişman olmayın! İşte doların yıl sonunda göreceği rakam...

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Haydar Turgut Uçman Haberi

Haydar Turgut Uçman

Seva Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Turgut Uçman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Adem Kara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Ramazan Şimşek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Seva Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONUSU Madde 3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...