01 / 07 / 2024

Haydi Yapalım Akdeniz projesi

Haydi Yapalım Akdeniz projesi

Akdeniz'e kıyısı bulunan 22 ülke ile aynı anda gerçekleştirilen etkinliğe, yerli ve yabancı yaklaşık 200 kişi katıldı. Akdeniz'e kıyısı bulunan 22 ülke ile aynı anda plaj ve su altı temizliği etkinliği düzenlendi.

Bakan Özhaseki çağrı yaptı! Belediye başkanları "dirençli ev" yapmalı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Durmadan diyorum ki; 'A'dan Z'ye bütün partilerin belediye başkanları, Allah rızası için gelin, bu ülkeyi, bu evleri daha dirençli hale getirelim. Depreme hazırlık yapalım." dedi.

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Dolar kurunun son zamanlarda yükselmesinin tersine euro kuru ise değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi 0,95 seviyelerine kadar düşerken yatırımcılar, ‘Euro kuru yükselecek mi, yoksa düşecek mi?’ sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Avrupa Merkez Bankası ise euronun kaderini takından ilgi

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Yaz bitmeden ne yapalım diyorsanız sizin için en uygun Playstation’ı bulduk! 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Oyun konsolu dünyasının en önemli isimlerinden birisi haline gelen PlayStation serisi, herkes için eğlencenin yeni adı olmuş durumda. Sizde ailecek ya da arkadaşlarınızla, eğlenceli vakit geçirmek isterseniz 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Altın fiyatları ile birlikte son zamanlarda sıkça aratılmaya başlayan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ağustos 2022...

Altına mı yatırım yapmalıyız yoksa dolara mı? Piyasaları sarsan altın uzmanı İslam Memiş net şekilde yanıt verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapalım” şeklindeki soruya deneyimlerinden yararlanarak yanıt verdi. İşte detaylar…

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Haydi Yapalım Akdeniz projesi Haberi

Haydi Yapalım Akdeniz projesi

Alanya ilçesinde, Akdeniz'e kıyısı bulunan 22 ülke ile aynı anda plaj ve su altı temizliği etkinliği düzenlendi. "Let's Do It, Mediterranean (Haydi Yapalım, Akdeniz)" projesi kapsamındaki faaliyete, yerli ve yabancı yaklaşık 200 kişi katıldı. Konaklı Mahallesi'ndeki bir otelin sahilinde toplanan çevreci gönüllüler, ellerindeki poşetlerle plajdaki çöpleri topladı, bir grup dalgıç da su altı temizliği yaptı. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 ülkede aynı anda yapılan etkinliğin, çevre duyarlılığı açısından önemli olduğunu söyledi. Çevre temizliğinin sürdürülebilir turizm için önemine değinen Sili, etkinliğe destek verenlere teşekkür ederek, "Çevrenin önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak adına önemli bir etkinlikti" dedi. 


Let's Do it, Akdeniz! 

Alanya Proje Koordinatörü Özgür Arslan ise çevre duyarlılığını artırma hedefiyle Türkiye'de 10 ilde etkinlik...