27 / 04 / 2024

haymana mahalle sorunları

haymana mahalle sorunları

Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı..

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Ankara Haymana'nın 90 sorunu meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı..

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Haşim Baltacı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi. Toplantıda, Arnavutköy İlçesi’nde yapılmış ve yapımına devam edilen projeler ile ilgili bilgiler verildi.

TOKİ, Romanlara mahalle kültüründe konutlar inşa edecek!

64. Hükümet Programı’nda da yer alan Roman vatandaşlarının sorunlarının çözümüne yönelik taslak çalışma büyük ölçüde tamamlandı. TOKİ, Romanlar’ın yaşam tarzlarına uygun mahalle kültüründe konutlar yapacak.

İstanbul Büyükşehir muhtarların sorunlarını dinledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle olan köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonda 10 ilçedeki 88 kırsal mahalle muhtarıyla Florya Sosyal Tesisleri’nde buluştu.

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi!

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yaşar Karadeniz, BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Belediye Başkan Yardımcıları'nın yanı sıra mahalle muhtarları da katıldı.

Maltepe'de kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunları konuşuldu!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle toplantıları kapsamında Küçükyalılılarla Muhsine Zeynep Ortaokulu’nda buluştu, altyapı, esnafların sorunları, kaldırım işgalleri, kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunlarını konuştu

Mahalle İstanbul Çekmeköy 'de minimum 280 bin liraya!

Mahalle İstanbul Çekmeköy 'de fiyatlar 280 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Tahir Tellioğlu: Kentsel dönüşümle ilgili sorunlar yaşıyoruz!

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı" dedi...

Mahalle İstanbul Çekmeköy Projesi!

Mahalle İstanbul Çekmeköy Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salondan oluşuyor

Sur Yapı Mahalle İstanbul nerede?

Sur Yapı Mahalle İstanbul nerede? Mahalle İstanbul Evleri Çekmeköy'de Meclis Mahallesi, Cemal Gürsel Cad., Peugeot Bayii'nin arka tarafında Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor...

Mahalle İstanbul Çekmeköy fiyat!

Mahalle İstanbul Çekmeköy fiyat bilgileri için satış ofisini arayabilirsiniz. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Sur Yapı projesi Mahalle İstanbul Evleri 246 adet konuttan meydana geliyor...

haymana mahalle sorunları Haberi

haymana mahalle sorunları


Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı.


Gök 5 soru önergesi olmak üzere toplamda 90 soru hazırladı. Hazırladığı soruları Başbakan Davutoğlu'na ileten Gök, Haymana'nın hemen hemen bütün mahallelerinin sorunlarına değindi.


Levent Gök'ün soruları


1. ÖNERGE

1-   Haymana İlçesi SÖGÜTTEPE Mahallesinin cami minaresi ve cami bakımının yapılması ne zaman gerçekleştirilecektir? Köy Konağı yapılması programa alınmış mıdır?


2-   Haymana İlçesi YEŞİLYURT Mahallesi Caminin bakım ve onarımı ile çevresinin düzenlenmesi ve köy içinde harabeye dönüşmüş yapıların yıkılması işleri için ne zaman bir talimat vereceksiniz?


3-   Haymana İlçesi İNCİRLİ Mahallesinde Büyük bir ihtiyaç olduğu belirtilen Köy Konağı yapımı ne zaman gerçekleştirilecektir?


4-   Haymana İlçesi DEVECİ Mahallesinin toplantı salonu...