06 / 05 / 2024

Hayri Canpolat

Hayri Canpolat

Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayri Canpolat, Celalettin Gönültaş, Ercan Tektaş, Mustafa Özhüsrev, Yalçın Kılınçarslan tarafından 24 Şubat'ta kuruldu.

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Durmuş tarafından kuruldu.

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Altay Örki ve Hayri Rıfat Baraner ortaklığında kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Meşe tarafından kuruldu.

Serfa Proje Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serfa Proje Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz  Serhat Canpolat tarafından kuruldu.

Beysan İnşaat Palet Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan İnşaat Palet Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Altan tarafından kuruldu.

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Günay Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Selim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Selim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  1milyon TL sermaye bedeli  ile Hayri Gecü ve Yavuz Gecü tarafından kuruldu.

Hayri Canpolat Haberi

Hayri Canpolat

Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayri Canpolat, Celalettin Gönültaş, Ercan Tektaş, Mustafa Özhüsrev, Yalçın Kılınçarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneişyerlerini yapmak satmak kendi hesabuna arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi, Kat:1/A...