03 / 05 / 2024

hayvan barınaklarına destek bomonti

hayvan barınaklarına destek bomonti

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Ev kadınlarına destek ödemesi veriliyor! PTT’den 1.400 lira alabilirsiniz!

Ev hanımları için devlet desteği ödemeleri 1.400 Türk Lirası’na kadar çıktı. Devlet dar gelirli kişiler için destek ödemelerine devam ederken ev hanımlarına da yardım ödeneklerinde bulunuyor. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

100 metrekarelik evde 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi!

İspanya’da 100 metrekarelik konutta 110 kediyle yaşayan kiracı tahliye edildi. Hayvan barınakları, yuvasız kalan kediler için yuva arayışına girdi.

Akiş GYO Eylül ayında kiracılarına destek verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizde faaliyet gösteren kiracılarına Eylül ayı kira ödemelerine destek sağlayacak. 

Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden beri yürüttükleri çalışmaları anlatan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir" dedi.

WADAH'tan Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek!

Malezyalı sivil toplum kuruluşu Malezya Bilinçli Toplum Hareketi (WADAH), Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek verdi.

hayvan barınaklarına destek bomonti Haberi

hayvan barınaklarına destek bomonti

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. The House, tüm hayvanseverlere, kullanmadıkları antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House otellere bırakma çağrısında bulunuyor. Eşyalar 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satılacak. Elde edilecek gelir, Bolluca Hayvan Barınağı’ndaki dostlarımızın tedavi ve rehabilitesi için harcanacak.


The House Residence Bomonti, gerçekleştirdiği sosyal etkinlik ve organizasyonlarla da duyarlılığını ortaya koyuyor. The House Residence Bomonti son sosyal sorumluluk projesini, Bolluca Hayvan Barınağı için gerçekleştirilecek. The House, tüm dostlarına, kullanmadıkları antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House Hotel’lere bırakma çağrısında bulunuyor. 


Tüm eşyalar 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda açılacak özel stantta satılacak ve elde edilecek gelir Bolluca Hayvan Barınağı için İstanbul Hayvan...