27 / 04 / 2024

Heafey Group sponsor

Heafey Group sponsor

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Türkiye ve ABD arasında emlak köprüsü için ilk adım atıldı!

LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Coldwell Banker Ant CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için bir araya geldi.

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Emel Onur: Condo Hotel konseptinin mimarıyız!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile röportaj yaptı. İşte o röportaj...

Türk yatırımcıların yeni gözdesi Miami ve Florida!

Emlakkulisi.com olarak Ocean Conrad Resort projesini hayata geçiren Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur'la bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Ocean Conrad Resort görücüye çıktı!

Dünyaca ünlü Heafey Group’un en yeni projesi Ocean Conrad Resort, Amerika’da hem yatırım, hem tatil fırsatı sunuyor.

Ocean Conrad Resort 6 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak son zamanlarda en favori yatırım şekli oldu. Heafey Group en yeni projesi Ocean Conrad Resort'u 6 Nisan Perşembe günü görücüye çıkaracak

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Bakyapı Group Uludağ’da etkinlik düzenledi!

Bursa’nın önde gelen grubu Bakyapı Group, sponsor olduğu Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği’nin özel gece kayağı etkinliği ile çiftlere hayatları boyunca unutamayacakları özel bir gün yaşattı.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Yalçıntepe Group Başkanı Mehmet Yalçıntepe! Maximoon

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'te hazırlayıp sunduğu Emlak Kulisi programında Maximoon projesiyle adını duyuran Yalçıntepe Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe'yi ağırlıyor

Heafey Group sponsor Haberi

Heafey Group sponsor

Bir süredir Türkiye’deki yatırımcılara Florida’daki Condo-Hotel konseptini tanıtan ve Atlantik Okyanısı kıyısındaki Ocean Conrad Resort projesinin satışını gerçekleştiren Heafey Group’un Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur “Yeni ufuklara yelken açmak isteyen yatırımcılara verdiğimiz desteği, ülkemizde kadın yelkenciliğinin gelişmesini hedefleyen “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”na da vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.


28 - 29 - 30 Temmuz tarihlerinde İstanbul Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek

Kupa, Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenleniyor. 28 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 3 gün sürecek Kupa’da şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplam 6 yarış yapılacak. Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası,

30 Temmuz Pazar günü öğleden düzenlenecek Ödül Töreni ile sona erecek.


Yarışmanın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak. Kupa’nın sponsoru Heafey Group birinci...