05 / 05 / 2024

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım kimin

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım kimin

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

Dijital TL, paraların yerini alacak mı?

Huobi Global Bölge Genel Müdürü Alphan Göğüş, Dünya Gazetesi'nde kaleme aldığı köşe yazısında Merkez Bankası tarafından hayata geçirilecek olan dijital TL'yi kaleme aldı. İşte Alphan Göğüş'ün 'Merkez bankası dijital para birimleri paranın yerini alabilir mi?' başlıklı yazısı...

Metaverse'te dijital arsa 2.5 milyon dolara satıldı!

Sanal evren olarak bilinen Metaverse'de satışa çıkarılan dijital arsa 2.5 milyon dolara satıldı. 

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Dijital Türk Lirası gelecek yıl hayata geçiriliyor!

Uzun zamandır üzerinde çalışılan Dijital TL'nin akıbeti, 2022 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programında açıklandı. Buna göre, 2022 için programda "Blok zincir tabanlı dijital merkez bankası parası uygulamaya konulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Dijital TL ile neler değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dijital TL'yi kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dijital TL ile ilgili 4 siyasi soru' başlıklı yazısı...

Dijital Türk Lirası'nın riskleri neler? 

Merkez Bankası’nın, “Dijital Türk Lirası Ar-Ge Projesi”ni hayata geçirmesi ile beraber çok sayıda yatırımcı bu borsadaki riskleri merak etti. Peki, Dijital Türk Lirası'nda ne gibi riskler bulunuyor?

Merkez Bankası açıkladı! Dijital Türk Lirası için ilk adım atıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK-BİLGEM, Dijital Türk Lirası Ar-Ge kapsamında mutabakat zaptı imzaladı. Dijital Türk Lirası İşbirliği Platformu oluşturuldu.

Merkez Bankası dijital Türk Lirası için düğmeye bastı!

Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK ile ikili mutabakat zabıtlarına imza atıldığını ve Dijital TL için işbirliği platformunun hazırlandığını duyurdu. 

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım kimin Haberi

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım kimin

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE a. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, websitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Balat Mahallesi Hızır...