06 / 05 / 2024

helikopter gökdelene çarptı

helikopter gökdelene çarptı

İngiltere'nin başkenti Londra'da helikopter 181 metre uzunluğundaki gökdelenin tepesindeki vince çarpıp, parçalanarak yere düştü. Kazada 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı...

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Memur ve emekliye ek gösterge ve intibak zammı! 

2023 yılı içerisinde geçerli olacak emekli ve memur maaş zammı yüzde 30 olarak belirlendi. Gözler maaşların yatacağı tarihteyken bir yandan da ek gösterge farkı detayı göze çarptı. Ayrıca % 15 ek zam yapılacağı iddiası da var. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da enflasyon uçtu! 

İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, İstanbul'da perakende fiyatlar yıllık bazda yüzde 107,42 arttı. Eylül ayı perakende fiyatlarında kültür eğitim ve eğlence harcamalarındaki azalma görüldü. Toptan fiyatlarda ise yakacak ve enerji maddeleri grubundaki artış göze çarptı.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

En çok gökdelene sahip 30 şehir!

En çok gökdelene sahip 30 şehir belli oldu. İşte dünyanın en çok gökdelenine sahip şehirleri...

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

En çok gökdelene sahip şehirler açıklandı!

Skyscrapercenter en çok gökdelene sahip şehirleri açıkladı. Listede Türkiye'de yer aldı. Bakın hangi şehirde kaç gökdelen var, Türkiye'nin o şehri kaçıncı sırada...

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

ABD'deki İran bağlantılı gökdelene el konulabilir!

New York'ta mahkeme, İran tarafından kontrol edildiği gerekçesiyle 36 katlı bir gökdelene ABD'nin el koyabileceğine karar verdi.

New York'taki İran bağlantılı gökdelene ABD el koyabilir!

New York'ta mahkeme, İran tarafından kontrol edildiği gerekçesiyle 36 katlı bir gökdelene ABD'nin el koyabileceğine hükmetti. Karar, 'terör bağlantılı' en büyük el koyma işlemi olarak ülke tarihine geçebilir.

helikopter gökdelene çarptı Haberi

helikopter gökdelene çarptı
Londra'da helikopter 181 metre yüksekliğindeki  St George's Wharf gökdeleninin tepesindeki vince çarptı. Çarpma sonucu parçalanıp yere düşen helikopterin pilotu ve helikopterde bulunan diğer kişi hayatını kaybetti. 13 kişinin de yaralandığı kazada, helikopter parçaları bazı araçlara çarpıp, sürücülerin sıkışmasına neden...