18 / 05 / 2024

Hendek sıra köfteci dükkanları

Hendek sıra köfteci dükkanları

Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.

Deprem uzmanından Marmara depremi uyarısı! Türkiye'deki depremler domino taşı gibi sıra sıra gidiyor!

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin Marmara fay hattını rahatlatmadığını belirterek, Türkiye'deki depremlerin domino taşı gibi sıra sıra gittiğini açıkladı.

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst

Otomotiv sektöründe yeni fırsatçılık: 'sıra parası'

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara bayiler araç yok algısıyla 50 bin TL ya da 100 bin TL'lik sıra parası istiyor. İşte detaylar...

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ kura çekilişlerini takip edenler, kura çekimi sırasında okunan sıra numaralarını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ kura çekiliş numaramı nereden öğrenebilirim? İşte, TOKİ kura sıra no sorgulama sayfası!

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Batman Perpıra Köprüsü 15 milyon liraya yenilenecek!

Batman Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman Çayı üzerinde 2000 yıl önce kurulan 40 ayaklı Perpıra Köprüsü'nün turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 

İşte dünyanın en sıra dışı evi!

Mimari tarzla bütünleşen dekorasyon algısı bu evle yıkılıyor. Klasik bir depo olarak gözüken bu binanın içi görenleri şaşkına çeviriyor. İşte sıra dışı evi...

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tülay Taşkıran tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

Hendek sıra köfteci dükkanları Haberi

Hendek sıra köfteci dükkanları


Hendek Stadyum Caddesi üzerinde bulunan sıra köftecilerin dükkanları yıkılıyor. Köfteciler daha modern ve daha geniş yeni dükkanlarına kavuşacaklar.


Prestij Caddeye uyumlu hale getirmek adına, alınan kararla sıra köfteci dükkanları yıkılıyor. İki katlı olarak planlanan projede, sıra köfteciler daha modern ve daha geniş ortamda Hendek halkına hizmet verecek.


Daha modern mimari proje


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, projenin iki katlı olarak hazırlandığını belirterek “ Yıllardın mevcut yerlerinde çoğunlukla üniversite öğrencileri olmak üzere Hendek halkına hizmet veren köftecilerimize, daha modern bir bina yapma kararı aldık. Üniversite caddemizi tamamladık ve etrafında da düzenlemeler yapıyoruz. Düzenleme kapsamında sıra köfteci dükkanlarının yıkım işlemine başladık. Mimari görünümü açısından daha modern bir bina inşa edilecek.  En kısa sürede projemizi tamamlayarak hayata geçireceğiz “ Dedi.


Hendek...