17 / 05 / 2024

hepsıburada ıphone se3 128gb

hepsıburada ıphone se3 128gb

Apple markasının iPhone SE 3. Nesil cep telefonuna Hepsiburada'dan 595 TL indirim geldi. Peki iPhone SE 3. Nesil fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

Nothing Phone (2) sahneye çıktı, görenin aklı çıktı! İşte fiyatı...

Nothing Phone (2) teknolojiseverlerin karşısına çıktı. Çok daha gelişmiş bir LED tasarımla gelen akıllı telefonun fiyatı şok etkisi yarattı.

Hepsi Burada Oppo A74'ü uygun fiyata çekti! İşte fiyatı ve özellikleri 

2021 yılında piyasaya sürülen Oppo A74, Hepsi Burada'da uygun fiyata düştü. Fiyat performans ürünü olan Oppo A74 ile ilgili detaylı bilgiye haberimizi okuyarak sahip olabilirsiniz. İşte fiyatı ve özellikleri

Hepsi Burada'dan uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 11 pro satışa çıktı

Redmi Note 11 Pro Xiaomi'nin amiral gemisi cep telefonu Hepsi Burada'da satışa sunuldu. Bir çok teknolojik özelliği ile dünya pazarında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Xiaomi Note 11 pro'nun fiyat listesi ve özelliklerini haberimizden okuyabilirsiniz

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Babalar gününe özel indirim! Atasay'da yüzde 30'a varan dev fırsat! Aradığın hediye burada! 

Atasay'da babalar gününe özel yüzde 30'a varan dev indirim fırsatı devam ediyor. Babalar günü için hediye arayanlar, aradığınız hediye burada. İşte Atasay babalar gününe özel fiyat listesi 15 Haziran 2023!

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada ile babanıza en özel olduğunu hissettirin! Samsung Galaxy A54 fırsatını kaçırmayın

Samsung Galaxy A54 Hepsi Burada farkıyla satışa çıktı. Haziran ayı avantajlarını kaçırmak istemeyenler ve telefonunu yenilemek isteyenler, HD çözünürlük ve sekiz çekirdekli Samsung Galaxy A54 telefonun detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Iphone 15 fiyatları can yakıyor! Artık Apple almak rüyalarda!

Apple, yeni İphone serisini eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kala yeni seri hakkındaki detaylar da sızmaya başladı. Apple'ın sunacağı yeni modeller olan İphone 15 serisinin çok pahalı olacağı düşünülüyor.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Hepsi Burada, internet sitesinde yayınladığı beyaz eşya kampanyaları ile gündeme geldi. Şimdi de Vestfrost VF 90 90 lt büro tipi mini  buzdolabına uyguladığı indirim ile vatandaşın ilgisini çekti. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi Haziran fiyatlarında indirim! Hepsi Burada'dan avantajlar sizi bekliyor

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi küçük ev aletleri kategorisinde bir evin olmazsa olmazları arasında. Hepsi Burada'nın web sitesinden yapılacak alış verişte uygun fiyata sahip olacağınız Arzum iyonlu saç kurutma makinesinin fiyatı ve özellikleri haberimizde. 

Buzdolabı ihtiyacı olanlar Hepsi Burada'ya koşuyor! İşte Regal Buzdolabı 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada, beyaz eşya almak isteyenlerin en sık tercih ettiği e-ticaret sitelerinden biri haline geldi. Buz dolabı ihtiyacı olan vatandaşlar, Hepsi Burada'nın,  Regal Nf 30010 252 Lt No-Frost Buzdolabında uyguladığı fiyat tarifesi araştırılıyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

hepsıburada ıphone se3 128gb Haberi

hepsıburada ıphone se3 128gb

Hepsiburada'dan iPhone SE 3 cep telefonuna 595 TL indirim yaptı. Son zamanlarda popüler olan  iPhone SE 3, gelişmiş pil ve iOS ile birlikte çalışarak pil ömrünü uzatıyor. Ayrıca düşmelere karşı iyi performans gösteren  iPhone SE 3. Nesil, darbe izlerine ve çizilmelere karşı da koruma sağlıyor.

Tüm bunlarla sınırlı kalmayan  iPhone SE 3. Nesil, Touch ID ile telefon kilidini açmanın ve uygulamalara giriş yapmanın hızlı ve güvenli bir yolunu sunuyor. Peki  iPhone SE 3. Nesil kaç TL? İşte 16 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

İphone SE 3.Nesil telefonu özellikleri

Teknik Özellikler

Ürün Model Adı:IPHONE SE 3 64 GB İşletim Sistemi:IOS 15 Üretim Yeri:Çin Dahili Hafıza:64GB Ekran Boyutu (inç):4.7INC Ekran Teknolojisi:RETINA HD

Kamera Özellikleri:

-Focus Pixels Otomatik Odaklama -Portre Modu (Bokeh) -Safir Kristal Objektif Kapağı -HDR -Live Photos -Panorama -Otomatik odaklama -Karma Kızılötesi (Hybrid IR) Filtresi -Sesli komut -Yüz...