22 / 07 / 2024

Her 3 yatırımdan biri Antalyada

Her 3 yatırımdan biri Antalyada

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Birimi verilerine göre Antalya, toplam yatırım bütçesinin yüzde 32'sini elinde bulunduruyor. Yılın 9 aylık döneminde 267 proje 4 milyar liralık yatırım teşvik belgesi aldı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hesaplara her ay hemen 1250 lira yatırılıyor: TC kimlik no son hanesi 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 olanlar aman dikkat!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda hesaplara her ay 80 ile 1250 TL arasında para yatırılıyor. Peki, Aile Destek paketi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Ahmet Şen: Arsa yatırımından uzak kalmayın!

Risk olasılığı düşük yatırım aracı olan arsa yatırımının öneminden bahseden Mera Gayrimenkul'ün Kurucusu Ahmet Şen, ''Neresi olursa olsun arsa yatırımdan uzak kalmayın'' dedi.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Konut en iyi yatırım seçeneklerinden biri!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, her seviyeden yatırımcının karlılığını artırması için uzun vadeli yatırımlara yönelmesi gerekliliğine işaret ediyor...

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım!

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hakkari'nin her tarafı imarla buluştu" dedi.

Her 3 yatırımdan biri Antalyada Haberi

Her 3 yatırımdan biri Antalyada

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Birimi verilerine göre Antalya, toplam yatırım bütçesinin yüzde 32'sini elinde bulunduruyor.



AKTOB Araştırma Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, konaklama sektörü yılın 9 aylık döneminde 267 proje için 4 milyar liralık yatırım teşvik belgesi aldı.


Bu dönemde komple yeni yatırımı öngören 3,5 milyar liralık 226 proje ile 60 bine yakın yeni yatak üretilecek. Bu yatırımlarla 14 bine yakın kişi iş imkanı bulacak.


Yeni yatırımlarda ilk sırayı Antalya alırken, yapılacak yeni yatakların ve yaratılacak iş olanaklarının yüzde 33'ünü bu il sağlayacak.


Öte yandan Antalya toplam yatırım bütçelerinin de yüzde 32'sini elinde bulunduruyor. İkinci sıradaki İstanbul ise bu değerlerden yüzde 15-17'lik paylar alıyor.


Bu iki ili Muğla, Konya, Mersin, Bursa, Yalova, Gaziantep, Aydın, Balıkesir ve İzmir takip ediyor.


Yeni yatırımların...