04 / 07 / 2024

Her Ay 1 Köye 1 Ev projesi

Her Ay 1 Köye 1 Ev projesi

Trabzon'un Maçka ilçesinde ihtiyaç sahibi aileleri ev sahibi yapmak amacıyla 75 mahalle 75 proje kitapçığında yer alan "Her Ay 7 Köye 1 Ev" projesi hayata geçirilecek.

Gram altında her ay yeni rekor gelecek! İslam Memiş'ten şok eden açıklama: Şimdi altın almalı mı, satmalı mı? 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz itibarıyla altın fiyatlarında her ay yeni rekorun geleceğine dikkat çekti. İşte altını olanları ve yatırımcıları buz kestirecek o açıklama...

Ev sahipleri yıllık kira vergisini artık her ay ödemek zorunda! Kiranın yüzde 20'si vergiye kesilecek! İşte yeni sistem!

Yeni vergi düzenlemesiyle ev sahipleri artık yıllık kira vergisini her ay peşin ödemek zorunda kalabilir. İşte yeni vergi sisteminin ayrıntıları...

SGK düğmeye bastı! Başvurana her ay tıkır tıkır 11 bin TL destek yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Avrupa Birliği işbirliği ile başlatmış olduğu söz konusu proje kapsamında başvuru yapanlara her ay 325 Euro destek verecek. Peki annelere yönelik olarak başlatılan destek ödemeleri için nasıl ve nereden başvurulur? 

Emlak Konut Vadi Evleri 1'de 72 ay 1.29 faizle ödeme seçeneği! 

Emlak Konut Vadi Evleri 1 projesinde yarısı peşin 2 yıl ödemesiz ve 72 ay taksit 1.29 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte proje ile ilgili detaylar...

Bakan Özhaseki açıkladı: Hatay'da her ay birkaç bin konut hak sahiplerine verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'daki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve her ay birkaç bin konutun hak sahiplerine verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 1.250 TL destek ödemesi veriliyor! Ödemeler yarın başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen, destek ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil! Yeni araç alacaklar dikkat! 

Otomobil markaları 2024 yılına ilişkin fiyat listelerini her ay güncellerken, yeni araç alacaklar fiyatları merakla araştırıyor. İşte Türkiye'de fiyatı 1 milyon TL'den daha ucuz olan 8 otomobil...

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen BDDK personeline her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği verilecek! Kanun teklifine eklendi!

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeli için her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesine ilişkin kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışmalarına da neden oldu. İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur aylıklarına 14 yıldır uygulanan sistemin sona ereceğini paylaştı. 2024’ten itibaren artık emekli ve memurların aylıklarından her ay kesinti yapılacak.

Her Ay 1 Köye 1 Ev projesi Haberi

Her Ay 1 Köye 1 Ev projesi

MAÇKA Belediye Başkanı Koray Koçhan, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı 75 mahalle 75 proje kitapçığında yer alan "Her Ay 1 Köye 1 Ev" projesini hayata geçirerek, ihtiyaç sahiplerine ev yapmayı planlıyor.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı açıklamada, alt gelir grubunda olan ve eve ihtiyaç duyan vatandaşları ev sahibi yapmak için "Her Ay 1 Köye 1 Ev" projesini hazırladığını belirtti. 

Projeden sadece evi olmayan ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceğini ifade eden Koçhan, şunları söyledi: "öncelikle belediyemiz tarafından ihtiyaç sahipleri belirlenecek. Bu konusunda Maçka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başta olmak üzere köy ve mahalle muhtarlarından da destek alınacak. Araştırmalar titizlikle gerçekleştirilecek. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra belediyemiz tarafından projelendirilen prefabrik evler tamamlanıp en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek." 


İLÇEMİZDE KİMSENİN EVSİZ KALMASINI İSTEMİYORUZ


Koçhan, projeyi hayata...