20 / 05 / 2024

her yerde müzik

her yerde müzik

İtalyan ses uzmanı Figaro sıra dışı ürünleri ile Türkiye’deki otel, restoran, ev, mağaza gibi farklı ortamlarda yüksek kalitede ses deneyimini mekanlara taşıyacak

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

A101’den kahve tiryakilerine müjde! Kahve makinesi 499 TL’ye, kahve öğütücü 329 TL’ye elektrikli cezve 149 TL’ye düştü!

Uygun fiyatlı ürünleri her daim müşterileriyle buluşturan A101, yeni indirim kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, kahve makinesi 499 TL’ye, kahve öğütücü 329 TL’ye elektrikli cezve 149 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 28 Eylül 2023 Perşembe...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Dünyada birçok ülkeden müşterisi vardı. Dev banka çöktü, müşterileri şaşkına döndü

Rusya'dan flaş bir haber geldi. Rusya merkezli ünlü bir banka iflas ettiğini açıkladı. Bankanın dünyanın her yerinden müşterisi olduğu öğrenildi.

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Dünyanın tercih listesinde ilk sıralarda yer alan online müzik dinleme platformu Spotify'a yeni zam dalgası yolda. Yeni ilave edilecek 'Supremium' paketi, en pahalı seçenek haline gelirken diğer paketlerin fiyatları da artacak. İşte ayrıntılar.

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Gençler 10 TL’ye müzik festivaline doyacak!

İstanbul Müzik Festivali biletleri gençlere 10 TL’den satışa çıkacak. İşte detaylar!

Mükemmelliğe ayarlanmış Kia Cerato ile tanışın! Cerato'nun Nisan zammı merak ediliyor

Yenilenen Cerato baştan aşağı daha sportif, daha şık ve daha dinamik. Güçlü görünümden şekillendirilmiş kaportaya kadar her yerde cesur stil.  Cerato şık bir şekilde gelmenizi sağlayacak. Peki 06 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Müjde resmen verildi, 100 TL geri ödeme!

İstanbulkart hakkında önemli duyurular yapıldı ve İstanbul sakinleri için bir dizi kampanya devam ediyor. Son kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanıcılarına her yerde kullanabilecekleri ve yakından takip edebilecekleri bir fırsat sunuldu. İstanbulkart'a ilişkin daha fazla bilgiyi haberimizden edi

her yerde müzik Haberi

her yerde müzik

Nasa için geliştirilen özel teknolojisi sayesinde Figaro uygulandığı her yüzeyi hoparlör haline getiriyor. Uzay mekikleri için geliştirilen ve ardından genel pazara sunulan; arge çalışmaları ve üretimi ile yüzde yüz İtalyan teknolojisi Figaro, camdan ahşaba, metalden suya kadar farklı pek çok malzemeyle entegre bir şekilde kullanılarak sesin uygulandığı yüzeyden homojen şekilde yayılmasını sağlıyor.


Figaro Türkiye Sorumlusu Ozan Küçük Türkiye pazarında Çırağan Oteli ile çalışmalarını başlattıklarını belirtirken, hemen her sektörden pek çok firmaya ve ev kullanımına uygun yapısı ile kısa zamanda daha çok yerde Figaro ürünlerine rastlanacağını belirtti. Markanın Türkiye pazarına büyük önem verdiğini ekleyen Küçük, “Figaro Türkiye’ye çok özel fiyatlar sunuyor. Lansman dönemimiz boyunca yenilik ve fark yaratma peşindeki herkesi büyük avantajlar bekliyor.” dedi.


Figaro ile fark yaratarak rekabette öne geçmek mümkün.


Mimarların...