22 / 05 / 2024

heybeliada da spor sahası inşaatı

heybeliada da spor sahası inşaatı

Heybeliada'da, Koruma Kurulu'nun onayı olmadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı spor sahası inşaatı ada sakinlerini endişelendirdi. Adanın tamamında olduğu gibi bu alan da doğal SİT alanı olarak kabul ediliyor.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

İstanbul Adalar'da rant iddiası! Heybeliada ve Burgazada'dan sonra sıra oraya geldi! 150 bin liradan kiraya veriliyor...

Geçtiğimiz hafta Heybeliada ve Burgazada'da bu rant çabalarından sonra sıra Burgaz’daki Martha Koyu ve koyun sırtında yer alan sebze bahçesi ihaleye çıkarılıyor iddiası gündeme geldi. 

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Vakıflar’dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, 100'den fazla spor modunu destekleyen Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörü bulunan Oppo Watch Free'nin yeni fiyatları şok edecek! Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

heybeliada da spor sahası inşaatı Haberi

heybeliada da spor sahası inşaatı

Doğal SİT alanı olan Heybeliada'da, Koruma Kurulu'nun onayı olmadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı spor sahası inşaatı ada sakinlerini endişelendirdi. Heybeliada Çam Limanı bölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) spor sahası inşaatı ada sakinlerinin tepkisine neden oldu. Adanın tamamında olduğu gibi bu alan da doğal SİT alanı olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla Koruma Kurulu'ndan izin alınmadan yapılan her girişim suç teşkil ediyor. Çam limanı bölgesinde Milli Emlak, Sağlık Bakanlığı ve Hazine'ye ait parseller var. 

Geçen yıl TOKİ bu parsellerin bileştirilmesi ve bu alanda neler yapılabileceğine dair Adalar Belediyesi'nden görüş isteyip, toplantılar yaptı. Çam Limanı bölgesinde istenen spor sahası inşaatının yerinde amatör toprak futbol sahası vardı ve buraya 7-8 senedir adadaki inşaat hafriyatı yasadışı olarak dökülüyordu. Saha zemini hafriyat dökülmesi nedeniyle 1,5-2 metre yükseldi....