10 / 05 / 2024

Heybeliada yangın zararı

Heybeliada yangın zararı

Heybeliada'daki yangında 3,5 hektarlık sahanın zarar gördüğü bildirildi

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış!

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış. Ayazağa Cendere bölgesinde başlayan, üç gün süren yangın sonunda 650 hektarda bulunan 3 milyon 250 bin ağaç yanmış ve 2 milyar liralık zarar meydana gelmiş.

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Yaklaşık 20 yıldır Yuvacık Barajı’nın üzerinde kamping, piknik alanları ve restoranıyla hizmet veren Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı. Tesisin yalnızca restoran mutfağında zarar oluşmasına sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmadı

Ankara Hamamönü’nde konak yangını korkuttu!

Ankara'da Hamamönü’ndeki tarihi konakta çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Biri restoran iki binanın zarar gördüğü yangının ardından, kundaklama iddiasıyla ev sahibinin oğlu gözaltına alındı.

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit eden yangın söndürüldü!

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan orman yangını söndürüldü. 44 hektar orman alanı zarar görürken, bölgede soğutma çalışmalarına devam ediliyor

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Kumluca'da makilik yangını çıktı!

Kumluca'da makilik yangını çıktı. Kumluca'da makilik alanda çıkan yangında yaklaşık 2 hektar alan zarar gördü. Yangına müdahale ederken başına düşen taşla yaralanan bir itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı

Antalya'da orman yangını çıktı!

Akkuyu Mahallesi'ndeki yangında 15 dönüm alan zarar gördü.Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi' ne bağlı çok sayıda itfaiye ekibi ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Heybeliada yangın zararı Haberi

Heybeliada yangın zararı

Orman Genel Müdürlüğü Yangın Harekat Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Kanlıca İşletme Müdürlüğü, Adalar İşletme Şefliği Fıstıkçamı ağaçlandırma sahasındaki yangın saat 15.10'da çıktı. 

Yangına, 4 su atar ve 1 keşif THK uçağı, 1 helikopter, 1 amfibik uçak, 7 arazöz ve 1 su tankeri ile müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangında 3,5 hektarlık saha zarar...