15 / 05 / 2024

Hıdır Göçer

Hıdır Göçer

Arsun İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hıdır Göçer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi, 2875 Sokak'ta kuruldu.

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Hükümete çok önemli çağrı! Eğer kabul görürse, sıfır araç almak kolaylaşacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve otomotiv sektöründe yaşanan arz sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaş etkileniyor. Ancak hükümete yapılan bir çağrı eğer kabul görürse, vatandaşın otomobil alması kolaylaşacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satış rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu da bildirdi.

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Gayrimenkulde üretim maliyetleri düşürülmeli!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, son zamanlarda gündemden düşmeyen gayrimenkul sektöründe kalıcı çözüm için üretim maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

Hıdır Göçer Haberi

Hıdır Göçer
Arsun İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hıdır Göçer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Arsun İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...