28 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen kimdir

Hilmi Türkmen kimdir

Danıştay Birinci İdare Dairesi tarafından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında hazine arazisinde bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmaması nedeniyle soruşturma izni verildi.

Hilmi Türkmen: İmarı büyüttük, parselleri küçültüyoruz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım gerçekleştirilen bir program kapsamında İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. 

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

Hilmi Türkmen kimdir?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki Hilmi Türkmen kimdir?

Üsküdar'daki dönüşümde aksama yok!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin 16 mahallesini ilgilendiren kentsel dönüşüm kapsamında projenin iptal edildiğine dair bazı duyumların yanlış olduğunu belirtti. Türkmen, ''Dönüşüm tıkır tıkır işliyor'' dedi.

Beylerbeyi Sarayı Tüneli'nin tamamı ulaşıma hazır!

Üsküdar-Beylerbeyi hattındaki Beylerbeyi Sarayı Tüneli yeniden ulaşıma açılıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tarihi Beylerbeyi Sarayı Tüneli'nin trafiğe açılmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Hilmi Türkmen: Üsküdar acilen dönüşmeli!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı açıklamada '' Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engel, imardaki bu kısıtlılık idi ve bunu kaldırmakla engeller de kalkmış oldu. Üsküdar'a hayırlı olsun" dedi.

Üsküdar'a 2 yeni stat müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dev projelerinin ayrıntılarını Karar Gazetesi'ne anlattı. Buna göre Beylerbeyi Stadı yıkılacak, yerine iki stat kurulacak.

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Hilmi Türkmen: Üsküdar'da plan sorununu çözdük!

2 yılda Üsküdar’a kazandırılan 200 eserin sunumunu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlara sorunların çözümü noktasında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Üsküdar’da nefes alan, Üsküdar’a nefes vermeli” dedi.

Çamlıca'daki antenler tarih olacak!

Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Hilmi Türkmen kimdir Haberi

Hilmi Türkmen kimdir

Üsküdar'ın Yavuztürk mahallesinde yer alan bir alanın orman vasfını kaybettikten sonra hazine adına tescillenip taşınmaz üzerindeki ruhsatsız yapıların yıkılması amacıyla Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında soruşturma izni verildi.

Gazete Duvar'dan Hacı Bişkin'in haberine göre; Danıştay Birinci Dairesi, İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmaya izin vermemesi kararını iptal edip belediye başkanı ve 4 belediye personeli için soruşturma izni verdi.

Avukat Onur Cingil, belediye başkanıyla birlikte 4 personel hakkında ‘görevi kötüye kullanmaktan’ iddianame hazırlanabileceğini söyledi.

SORUŞTURMA İZNİ GEREKÇESİ

Bölgede hissedar olan bir Üsküdarlı konuyu yargıya taşıdı. Ancak İçişleri Bakanı yetkili kişiler ile ilgili soruşturma izni vermedi. İçişleri Bakanlığı’nın verdiği karar sonrasında konu mahkemeye taşındı.

Danıştay Birinci İdare Dairesi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye teknik başkan yardımcısı Abdullah Ayaz, belediye yapı kontrol müdürü Duran Kurnaz, yapı kontrol müdür...