08 / 05 / 2024

Hilmi Uğurtaş inşaat sanayi

Hilmi Uğurtaş inşaat sanayi

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Türk sanayinin giderek kan kaybettiğini söyledi.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Hilmi Uğurtaş inşaat sanayi Haberi

Hilmi Uğurtaş inşaat sanayi

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Türk sanayinin giderek kan kaybettiğini söyledi. Çok sayıda sanayicinin, ar-ge ve inovasyon çalışmalarına daha fazla ağırlık verip, katma değer üretecek mamullere imza atmak yerine inşaat, turizm gibi farklı sektörlere yöneldiğini vurgulayan Uğurtaş, “Günden güne Türkiye’nin sanayi üretimi de ihracatı da geriliyor. Sanayi kan kaybediyor. Sanayicinin ülkenin ekonomisi ve geleceği için desteklenmesi gerekiyor” dedi. Bölgenin 13. olağan genel kurulunda mevcut yönetim Hilmi Uğurtaş, Aydın Tümentümür, Mehmet Fatih Uysal, Atınç Abay, Ahmet Atilla Baysak, Neslihan Ömer Kabak’la devam etme kararı aldı. Yeni yönetimde ayrılan Haydar Atılgan’ın yerine Bakioğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Narin görev...