27 / 05 / 2024

Hilti şirket bünyesi

Hilti şirket bünyesi

Hilti markasının, ürünün adının yerine geçerek jenerik özelliğini kazanması nedeniyle, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olarak, diğer markalardan kaynaklı kazalarda kullanılan el aletlerinin adı, medyada Hilti olarak geçebilmektedir.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Topkapı29'da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

Topkapı29 projesinde, kalan son daireler için şirket bünyesinde, yüzde 50'sini peşin kalanını 72 ay yüzde 0,99 vade oranıyla kefilsiz kredisiz ödeme seçeneği ve yüzde 10 indirim sunuluyor. Peki Akzirve Topkapı29'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Ormanyaka'da 1.99 faizle 60 ay vade fırsatı! 

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yer alan konutlar ön satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde kredi fırsatı sunuluyor. Peki Ormanyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Lezzetli waffle'lar için kaliteli çözüm; Homend Waffle Makinesi güncel fiyat listesi

Karaca bünyesi altında üretilen Homend Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Böyle kıyım görülmedi! 18 bin kişi işten çıkarılıyor!

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi şok bir karar aldı. 18 bin çalışanın işine son vereceğin duyuran şirket, böylece kurulduğu günden beri en büyük işten çıkarma operasyonuna imza atmış oldu!

Netflix’te çöküş devam ediyor! Güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ekonomik krizin eşiğinde olan Netflix, animasyon ekibine faturayı kesti. Şirket, büyük bir küçülme yaşarken işten çıkarmalarda başladı. Ayrıca Netflix geçtiğimiz gün ücretlerine de yeni bir zam daha yapmıştı. İşte güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri ve diğer detaylar...

İş arayanlara müjdeli haber! 24 bin 169 personel alınacak! Tarihleri kaçırmayın

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesi dahilinde yeni iş ilanı yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanmış olan teşvik belgeleri ile toplam olarak 24 bin 169 yeni istihdam için önemli bilgiler geldi. İşte detaylar…

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

Türk Telekom’dan iş arayanlara görülmemiş müjde! Tam tamına 12 bin 900 lira maaş! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Telekom, bünyesi dahiline istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda uzman ve personel alımı gerçekleştiriyor. Türk Telekom’un personel alımı için unvanlar ise belirlendi. İş ilanları kapsamı dahilinde 12900 lira maaş ile 200’den fazla personel alımı gerçekleştiriyor.

Hilti şirket bünyesi Haberi

Hilti şirket bünyesi

Hilti markasının, ürünün adının yerine geçerek jenerik özelliğini kazanması nedeniyle, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olarak, diğer markalardan kaynaklı kazalarda kullanılan el aletlerinin adı, medyada Hilti olarak geçebilmektedir. Şirketimiz ve Hilti markamızla hiçbir ilgisi olmayan bu durum, takdir edeceğiniz gibi kamuoyunda şirketimizi haksız yere zor durumda bırakan yanlış anlamalara neden olmaktadır.


Kullanıcıların sağlık ve güvenliğini korumak için Ar-Ge’ye ciddi boyutta yatırımlar yaparak yeni teknolojiler ve patentli sistemler geliştiren Hilti’nin ürün gamı içinde; kırıcı-deliciler, akülü sistemler, direkt tespit sistemleri, dübel sistemleri, elmaslı delme-kesme sistemleri, barutlu ve gazlı çivi çakma sistemleri, kesme ve taşlama sistemleri ve lazerli ölçme sistemleri ile yapılarda yangın güvenliği amacıyla kullanılan pasif yangın durdurucu ürünler yer almaktadır. Hilti, dünya pazarlarına her yıl yaklaşık 30 yeni ürün sunmaktadır.


Dünya genelinde...