03 / 05 / 2024

Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport

Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi açıldı!

Temeli 12 Mart'ta atılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi ibadete açıldı. Caminin inşaatı 8 ayda tamamlandı...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport Haberi

Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport


Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü.  Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..


Hilton Worldwide'ın (NYSE: HLT) orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport’u açtı. 145 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 44 otelinin arasında yerini aldı.


Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 1,2 kilometre uzaklıkta bulunan Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, havalimanına çift yönlü ücretsiz servis imkanı sunuyor. Otel, içerisinde alışveriş merkezi, konutlar ve ofisler barındıran...