04 / 05 / 2024

hindistan yeni delhi

hindistan yeni delhi

Hindistan'da aynı gün içinde iki bina çöktü. Başkent Yeni Delhi'de de 50 yıllık eski bir 4 katlı binanın çökmesi sonucu enkazdan 4 kişinin daha cesedinin çıkarılmasıyla ölü sayısı 11'e yükseldi.

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV tanıtıldı! İşte aracın teknik özellikleri ve fiyatı

Toyota ve Suzuki ortaklığında yapılan yeni model Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin tanıtımı Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yapıldı. Tanıtımda Toyota Kirloskar Motor Yönetim Müdürü Masakazu Yoshimura otomobille ilgili bilgiler verdi.

Yeni Delhi'deki gecekondular için yıkım kararı!

Yeni Delhi'de demiryolu rayları boyunca gecekondu bölgesinde konuşlanan toplamda 48 binden fazla ev yıkılacak.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

Dünya Bankası Hindistan'a 1 milyar dolar krediyi onayladı!

Dünya Bankasının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından ciddi derecede etkilenen yoksul ve savunmasız ailelere sosyal yardım sağlanması amacıyla Hindistan'a 1 milyar dolarlık acil durum kredisini onayladığı bildirildi.

Hindistan'da bir binanın çökmesi sonucu 5 kişi öldü!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de üzerine kat çıkılan bina çöktü. Olay sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti.

Siemens Hindistan’da konut inşaat ve altyapı sektöründe varlığını arttırıyor!

Alman teknoloji şirketi Siemens'in merkezi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan elektrikli ekipman üreticisi C&S Electric'i 267 milyon avroya satın almak konusunda anlaştığı belirtti…

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 2 ölü, 3 yaralı!

Hindistan'ın başkenti olan Yeni Delhi'de yapımı süren 4 katlı binanın çöktü. Olay sonucunda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

Arçelik yurt dışında yeni pazarlara açılıyor!

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, "Tayland’da buzdolabı fabrikamız faaliyete başladı. Endonezya ve Filipinler’de de yeni satış şirketleri kurmayı hedefliyoruz. Hindistan, İran ve Mısır’daki fırsatlara da bakıyoruz.” dedi.

İtalyan ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.

Hindistan'daki Hyperion projesi 2020'de tamamlanacak!

Belçikalı mimar Vincent Callebaut, Yeni Delhi'de 2020'de tamamlanmak üzere 128 metre uzunluğunda yeşil dostu kuleler tasarladı. “Hyperion” 36 katlı olacak ve içinde bin adet daire ve ofisler yer alacak.

Ali Babacan: Los Angeles'ın alt yapısı dökülüyor!

Başbakan Yardımcısı Babacan, Los Angeles’da altyapı ihtiyacının, Yeni Delhi’den daha fazla olduğunu belirterek, “Yollar, kaldırımlar, köprüler, alt geçitler her şey dökülüyor” dedi. Babacan, yatırımcıların Edremit ilgisine dikkat çekti.

hindistan yeni delhi Haberi

hindistan yeni delhi


Hindistan'ın aynı gün ikinci bir binanın daha çökmesi sonucu iki olayda toplam ölü sayısı 12'i oldu.


Polis, Tamil Nadu eyaletinin başkenti Chennai'da inşaat halindeki 12 katlı binanın çökmesi sonucu enkazdan çıkarılan 1 işçinin hastanede hayatını kaybettiğini belirtti.


Yaklaşık 300 itfaiye ve kurtarma ekibinin müdahalesiyle enkazdan 12 işçinin sağ kurtarıldığı kaydedildi.


Başkent Yeni Delhi'de de 50 yıllık eski bir 4 katlı binanın çökmesi sonucu enkazdan 4 kişinin daha cesedinin çıkarılmasıyla ölü sayısı 11'e yükseldi.


Bu şekilde ülkede aynı gün meydana gelen iki bina çökmesinde toplam ölü sayısı 12 oldu.


Hindistan'da, standartlara uygun malzeme kullanılmaması ve denetimlerdeki eksiklikler nedeniyle bina çökmeleri oldukça yaygın...