18 / 07 / 2024

Hindistanda sel mi oldu

Hindistanda sel mi oldu

Hindistan'ın Keşmir bölgesinde üç gündür etkili olan muson yağmurları sebebiyle oluşan selde bir otobüsün sulara kapıldığı, 70 kişinin akıntıda kaybolduğu bildirildi. Sel yüzünden bölgedeki birçok yerleşim yeri de boşaltıldı...

Selçuk Geçer'den çarpıcı dolar açıklaması! Geçmişi işaret etti, aynısı olacak dedi! O rakamı verdi...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Geçer, geçmişte yapılan dolar hamlelerini hatırlatarak ''200 kat değer kaybedecek'' dedi...  

Ekonomist Selçuk Geçer'den enflasyon rakamları sonrası zamlara tepki geldi: Nasıl iyi mi?

Haziran 2024 enflasyon rakamları resmen açıklandı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 71,60, aylık yüzde 1,64 arttı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer rakamlar sonrası 'işçi, memur emeklisi ve kira zamlarını değerlendirerek 'Nasıl iyi mi?'' diye sordu.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

'Dolarda paramız eriyor' diyenlere ekonomist Selçuk Geçer'den yanıt: Dolar en iyi ihtimalle 70 TL olacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, 'Dolar en iyi ihtimalle 70 TL olacak' diyerek, faize mi dolara mı yatırım yapmalı ikilemine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte ekonomistin çarpıcı açıklaması...

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Elinde 1 doları bile olan okusun! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Şubat’ta tam bu kadar olacak!

Doların inişli çıkışlı grafiği sürerken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok çarpıcı bir tahmin geldi. Şubat’ta dolar kaç TL olacak? Düşecek mi, yükselişe mi geçecek? Ayrıntılar haberde…

Doları yastık altı yapanlar bin pişman! Selçuk Geçer 40 TL uyarısı geldi! Doların pik seviyesi!

Dolarda yaşanan her gelişmeyi vatandaşlar ve yatırımcılar yakından takip ediyor. Doların yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu konuda ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı. İşte detaylar!

Hindistanda sel mi oldu Haberi

Hindistanda sel mi oldu

Hindistan'ın Keşmir bölgesinde üç gündür etkili olan muson yağmurları sebebiyle oluşan selde bir otobüsün sulara kapıldığı, 70 kişinin akıntıda kaybolduğu bildirildi. Şimdiye dek 12 kişinin ölümüne neden olduğu bildirilen sel yüzünden bölgedeki birçok yerleşim yeri de...