20 / 05 / 2024

hiper gayrimenkul beylidüzü

hiper gayrimenkul beylidüzü

Haramidere'de yapımına başlanan Future Park projesindeki otelin işletmesi için Wyndham oteli ile isim hakkı protokolü imzalandı. 20 yıl geçerli olacak protokole göre otelin adı "Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt" olacak.

Konutta finansmana fon çözümü! Uzmanlar uyardı: Mağduriyet yaratabilir!

Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken, konut kredi faiz oranları uçtu. Konut satışları düştü. Konut satışlarındaki bu düşüş gayrimenkul şirketlerini çözüm arayışına itti.

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Ecrimisil davasında zamanaşımı süresi nedir?

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü haksız yere kullanan kişilerden haksız işgal tazminatı almak ve malın sahibine iade edilmesi amacıyla açılır. Peki, Ecrimisil davasında zamanaşımı süresi nedir? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Ev alıp satarken tapu harcını kim öder?

Bir gayrimenkul almak istiyorsunuz ya da var olan bir gayrimenkulünüzü satmak istiyorsanız bu noktada tapu dairesinde ödemeniz gereken bazı masraflar bulunuyor. Peki, alıp satarken tapu harcını kim öder? İşte tüm merak edilenler...

Alya Dream geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Hangi özellikler gayrimenkullerin fiyatını etkilemez?

Her gayrimenkul gözü kapalı alınmaz. Gayrimenkulün değerini belirleyen belirli unsurlar vardır. Peki neler bir gayrimenkulün fiyatına etki etmez?

Gayrimenkulünüzü şirketlere kiraya verirken bir kez daha düşünün!

Konkordato ilan eden şirketlerin kiracı olması durumunda kiraya verenlerin kira parası alacaklarını nasıl alabilecekleri veya kira parasını alamayan mal sahiplerinin taşınmazı tahliye ettirip ettiremeyecekleri birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı...

AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti!

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

Yakuplu Asel Evleri Beylidüzü fiyatları!

Yakuplu Asel Evleri Beylidüzü fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yakuplu Asel Evleri projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Gayrimenkul danışmanıyla kira sözleşmesi yapılmalı mı?

Emlak sektörünün güvenilir adresi Starkey, ''Gayrimenkulünüzü kiraya verirken gayrimenkul danışmanı ile neden sözleşme imzalamalısınız?'' sorusuna cevap buldu. İşte o haber....

hiper gayrimenkul beylidüzü Haberi

hiper gayrimenkul beylidüzü

Haramidere'de yapımına 2013 yılında başlanan 1.632 konutluk Future Park projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile isim hakkı protokolü imzalandı. 20 yıl geçerli olacak protokole göre 2017'de hizmete girecek olan otelin adı "Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt" olacak.


İstanbul Esenyurt'ta Hiper Gayrimenkul imzasıyla karma konseptte inşa edilen Future Park projesinde yer alan otelin işletilmesinde yer alacak uluslararası şirket belli oldu. Haramidere'de yapımına 2013 yılında başlanan 1.632 konutluk Future Park projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için VVyndham oteli ile isim hakkı protokolü imzalandı. 20 yıl geçerli olacak protokole göre 2017'de hizmete girecek olan otelin adı "Hawthom Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt" olacak. 


METREKARESİ 3 BİN DOLAR 

50 milyon dolar yatırım değerine sahip otel için Wyndham isim hakkının satın...