01 / 05 / 2024

hırkai şerif ne zaman açılacak

hırkai şerif ne zaman açılacak

Hırka-i Şerif ziyarete açıldı. Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde görülebilecek.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

A101 Volta elektrikli araç kaç kg taşıyor? Azami Hızı 45 KM/H olan araç ne kadar?

A101'in 30 Mart kataloğu yayımlandı. Katalogda bu haftada elektrikli araç satışa sunuldu. Peki bu elektrikli aracın özelikleri neler? İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

hırkai şerif ne zaman açılacak Haberi

hırkai şerif ne zaman açılacak

Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden biri olan Hırka-i Şerif, ramazan boyunca Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde görülebilecek.


Caminin avlusunda düzenlenen törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende Kur'an-ı Kerim tilaveti ve naatı şerif sonrası Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ'ın yaptırdığı dua ile Hırka-i Şerif ziyarete açıldı. Kutsal emaneti ilk olarak İstanbul Valisi Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ziyaret etti.


Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Mutlu, kutsal emanetler itibariyle manevi yönü çok yüksel olan İstanbul'u özel kılan değerlerin en önemlilerinden birinin de Hırka-i Şerif olduğunu dile getirdi.


Hz. Muhammed'in mübarek hırkasının,...