06 / 05 / 2024

hırsızlığa karşı korunmanın yolları

hırsızlığa karşı korunmanın yolları

Sektöründe birçok ilki gerçekleştirerek dikkat çeken, camdan, doğal taştan çelik kapı üreten Sur Çelik Kapı, 50 civarında özgün patentli ürünü ile kapı sektörüne yön veriyor.

Çin'den IMF'ye 'korumacılığa karşı çıkın' uyarısı geldi!

Çin Başbakanı Li Çiang, Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ile görüşmesinde IMF'den küresel ekonomide korumacılığa, bağları koparmaya ve tedarik zincirlerini kesmeye yönelik girişimlere karşı çıkmasını istedi.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatay Amik Ovası icradan satılığa çıkarıldı!

CHP’li vekil Mehmet Güzelmansur, Hatay'da tarım arazi olan Amik Ovası'nın icradan satılığa çıkarıldığını açıkladı. 

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Ev alırken paranızı kaptırmayın!

Tapuda dolandırıcılık ve hırsızlık risklerine karşı alıcı ve satıcıyı güvenli ortamda buluşturan uygulamaların sayısı çoğalıyor. 2015'ten beri kullanılan Taputakas’ın yanı sıra Emlak Katılım da 'Tapu Güvenilir Hesap' uygulamasını hayata geçirdi.

Çin Trump'a karşı ticaret savaşını kazanıyor!

Bloomberg yazarı Andrew Browne, Çin'in ABD Başkanı Donald Trump'a karşı ticaret savaşını kazanmayı başardığını öne sürdü.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

hırsızlığa karşı korunmanın yolları Haberi

hırsızlığa karşı korunmanın yolları

Çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen marka Sur Çelik Kapı, dünyada ilk defa “hırsızlığa karşı 5 yıl garanti” veriyor. Sektöründe birçok ilki gerçekleştirerek dikkat çeken, camdan, doğal taştan çelik kapı üreten Sur Çelik Kapı, 50 civarında özgün patentli ürünü ile kapı sektörüne yön veriyor.


Sur Çelik Kapı Satış ve Pazarlama Direktörü Sema Başavcı, EN 1627 test sonuçlarına göre dünyanın en güvenli çelik kapısı ünvanına sahip olduklarını belirterek; " Çelik kapılar, orijinal adıyla yüksek güvenlik kapılarıdır. Tercih edilen kapının, uluslararası standartlara uygun üretilmiş olmasına dikkat edilmeli. Hırsızlık olaylarına karşı evleri koruma altına almanın ilk koşulu kapıdan başlıyor. Ancak insanlar sertifikalarına bakmadan çelik kapı alıyor ve talihsiz bir olayda bunun bedelini de ağır ödüyorlar." dedi. 


Yenilikçi malzeme kullanımı ve tasarımları ile çelik kapı sektöründe...