14 / 05 / 2024

Hırvatistanda sel

Hırvatistanda sel

Hırvatistan'da hafta başından itibaren etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 300'den fazla ev ve iş yerini su bastı.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerde ekonomi nedeniyle AK Parti hükümetini eleştiren Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 19 TL olduğunu söyledi.

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'

Piyasalarda dalgalanmalar devam ederken, dolar ve altın tarafında yükseliş hızla devam ediyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, para politikalarının devam etmesi durumunda Dolar/TL kurunun 4 katı artacağını söyledi.

Selçuk Geçer gerçek enflasyon rakamlarını açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 canlı yayınında TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını yorumladı ve hükümeti eleştirdi.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman patlayacağını açıkladı! Türkiye'den herkes kaçar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin yeni bir proje içine girebileceğini söyleyip, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 konut! 

TOKİ'nin İzmir Selçuk'ta inşasına devam ettiği 620 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, söz konusu çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Selçuk projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Selçuk projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Hırvatistanda sel Haberi

Hırvatistanda sel

Hırvatistan'da hafta başından itibaren etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Başkent Zagreb yakınlarındaki Sava Nehri'nin yanı sıra Korana, Kupa ve Mreznica nehirlerindeki su seviyesi yükselirken, ülkenin kuzeyindeki Karlovac şehrinde 300'den fazla ev ve iş yerini su bastı. Sel nedeniyle gece yarısından sonra Karlovac şehrinde olağanüstü hal ilan edildi, vatandaşları sele karşı uyarmak amacıyla siren çalındı. Karlovac şehri yakınlarındaki Kupa, Korana ve Mreznica nehirlerindeki su seviyesinde yükselme gözlenirken, özellikle Kupa Nehri'nde su seviyesinin 845 santimetreye ulaştığı ve durumun her geçen saat daha kritik hale geldiği bildirildi. Selden olumsuz etkilenen vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri, nehir kenarlarına kum çuvallarından bentler yaparak taşkınların etkisini azaltmaya çalışıyor. Selden en fazla etkilenen Karlovac'ın yanı sıra ülkenin güneyindeki Şibenik, Vodice ve Tribunj şehirlerinde...