02 / 05 / 2024

Hıs Dorak Turizm iletişim

Hıs Dorak Turizm iletişim

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 64 milyon 583 bin 673 TL sermaye bedeli ile Halil Emre Özkur, Mustafa Pilav, Yujı Iwama ve Shıgeru Nakatani ortaklığıyla kuruldu...

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

700 bin işçiye müjde! Zam geliyor! Tarih belli oldu!

Kamuda görev alan 700 bin çalışanı yakından ilgilendiren zam pazarlığında kritik gün geldi. İşçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü görüşecek ve görüşmeler neticesinde kamu işçilerinin zam pazarlığı için ayrıntılar kesinleşecek.

700 bin işçinin gözü kulağı bu haberde! Çarşamba günü belli oluyor!

2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde işçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü bir araya gelerek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı başladı

Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine 2023-2025 dönemindeki zammın belirleneceği görüşmelerde gözler, pazarlık masasında işverenleri temsil eden Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası'ndan (TÜHİS) gelecek teklife döndü. İşte tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı resmen duyurdu! 300 yeni memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler hemen bakın

İçişleri Bakanlığı bünyesinde GİH sınıfı kadrolara 300 memur alımı yapılacağını duyurdu. Memur olmak isteyenler hemen bakın! İşte detaylar...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de H.S. Faqı Karım Faqı Karım tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Hıs Dorak Turizm iletişim Haberi

Hıs Dorak Turizm iletişim

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 64 milyon 583 bin 673 TL sermaye bedeli ile Halil Emre Özkur, Mustafa Pilav, Yujı Iwama ve Shıgeru Nakatani ortaklığıyla kuruldu.

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:A- Konaklama, Yemek ve Eğlence Yerleri Faaliyetleri a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme...