30 / 07 / 2024

Hisarcık metruk binalar neden yıkılıuot

Hisarcık metruk binalar neden yıkılıuot

Hisarcık Belediyesi tarafından halkın sağlığını ve güvenliğini tehdit eden, görüntü kirliliği oluşturan, atıl ve metruk halde bulunan binaların yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

Durduğu yerde yıkılan binalar İstanbul depreminin fragmanı! Bir an önce harekete geçilmeli!

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, durduğu yerde yıkılan binaların İstanbul depreminin fragmanı olduğuna dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Aydın Nazilli Belediyesi ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmir'deki depremde yıkılan binalar meclis gündeminde!

İzmir'deki depremde yıkılan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Hisarcık metruk binalar neden yıkılıuot Haberi

Hisarcık metruk binalar neden yıkılıuot

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, teknik heyet tarafından ilçede metruk, terk edilmiş ve çevreye tehlike arz eden 33 binanın Encümen kararı doğrultusunda yıkım çalışmalarının bina sahipleri ve belediye ekipleri tarafından peyderpey sürdürüldüğünü belirterek,” Bu çerçevede Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Keleş Caddesinde bulunan ve insan sağlığını tehdit eden metruk binanın yıkımı belediyemiz ekiplerince gerçekleştirilmiştir. Yıllardır kullanılmayan, metruk hale geldiği gibi çevrede yaşayan mahalle sakinlerinin sağlığı açısından tehlike arz eden, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkımları sürdürülecektir.”...