07 / 05 / 2024

HİT Yapı projeleri

HİT Yapı projeleri

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

Murat Kurum: 409 millet bahçesini hızla yapıyoruz!

Millet bahçesi yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "409 millet bahçesini hızla yapıyoruz, 113 millet bahçemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." şeklinde konuştu.

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  700 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Ay, Umut Uysal Duran tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

HİT Yapı projeleri Haberi

HİT Yapı projeleri

Ajans aynı zamanda Gamador İnşaat’ın Bulvar ve Koru projeleri, Taşkınlar İnşaat’ın Dora Suite projesi, Bekaş İnşaat’ın Başkent Çiğdem projesi gibi birçok inşaat firmasının satış ve pazarlamasında reklam stratejileri belirleyerek aktif rol oynuyor.

Union Ankara gayrimenkul, yatırım, inşaat ve toplu konut projeleri geliştirme sektöründe faaliyetlerini devam ettiren büyük markalarıyla bölgenin en etkili reklam ajansları arasında yerini aldı.

Tüm dijital ve konvansiyonel mecralarda interaktif çözümler üreten Union Ankara, Google AdWords Premier ortağı olan Union İstanbul ile birlikte 2011 yılından bu yana kazanmış olduğu etkileşim ve dönüşüm odaklı tecrübeleriyle markalarının yanında olmaya devam ediyor.

Union Ankara Ajans Başkanı İrfan Erkmen: “Ankara ve çevre illerde yer alan markaların reklam ve tanıtım çalışmalarına ciddi derecede değer verdiklerini biliyoruz. Bununla birlikte, özellikle dijital reklam mecralarının önemini son dönemlerde...