29 / 04 / 2024

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma Eğitimi

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma Eğitimi

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değişti! TDK tek tek açıkladı: O sözcükler artık bu şekilde yazılacak! 

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değiştirildi. TDK tarafından yazımı değişen sözcükler tek tek açıklandı. İşte o sözcükler...

Uzmanlardan kritik uyarı! Enflasyon baskısı arttıkça faiz oranları yükselecek

Beklenenden daha güçlü olan ABD enflasyonu ve tüketici harcamalarındaki artış ve gelecekteki para politikasına ilişkin tahminler hızla değişirken, dünya çapında faiz oranlarının daha da yükseleceği yönündeki beklentiler kuvvetlendi.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Maaş zamları 2 ayda buhar oldu! Emekli, işçi, memur ve asgari ücretlinin geliri enflasyon karşısında hızla eriyor!

Her geçen gün yükselen fiyatlar nedeniyle işçi, memur ve emeklilerin alım gücü hızla eriyor. Yılın ilk iki ayında sabit gelirlilerin alım gücü yüzde 17 oranında azalırken, yıl başında verilen maaş zamları ise fahiş fiyat artışları yüzünden adeta buhar oldu.

Sıfır otomobillerde liste fiyatı değişti! Cep yakan fiyatlar...

2023 yılına girmemizle birlikte araçlardaki liste fiyatları da değişiyor. Bazı markalar sembolik artışlar yaparken, gelen zamlarla birlikte vergi dilimi değişen modellerde 40 bin liraya yaklaşan artışlar yaşandı. İşte o liste...

Motorine 1 lira 5 kuruşluk dev zam geldi! Değişen tabelalar buz kestirdi! Opet, PO, Shell 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi indirim beklerken motorine dev zam geldi! Değişen tabelalar buz kestirdi! İşte Opet, PO, Shell, Total 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma Eğitimi Haberi

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma Eğitimi

24 senelik emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, yaşadığımız piyasalara özel emlak uzmanlarının neler yapması gerektiğine değineceklerini ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Zoom üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek olan emlak eğitimi 23 Aralık Perşembe saat 18:30’da başlayacak.

Söz konusu ğitimle ilgili detaylar şu şekilde:

Şimdiye kadar görülmemiş bir emlak piyasasındayız. Dolar, borsa, altın yükselirken emlak da sıçrayış gösteriyor. Dolar bir yükselirken konutlar üç kat artış gösteriyor. Arz kıtlığında mülk sahipleri rekor kırma peşine düşerek, fiyat sınırlarını zorluyor, nasılsa alıcı çok kendimiz de satabiliriz diye emlak uzmanlarıyla sözleşme imzalamak ve bir hizmet bedeli ödemek istemiyor.

-Hızla değişen bu çılgın piyasada nasıl pozisyon almalıyız?
-Hedeflerimizi yakalamak için hangi stratejileri...