13 / 05 / 2024

home ofis kullanımı

home ofis kullanımı

Home ofis nedir? Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş hem ev hem ofis ortamı dizayn şekli olan home ofis konusu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Apartmanda home ofis olur mu?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, anagayrimenkulün, kütükte mesken, iş veya ticaret yeri olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde kanunda belirtilen işler açılabiliyor.Peki, apartmanda home ofis olur mu?

Evi home ofis yapmak için gerekenler!

Home ofis, ev ve işyerinin birleştiği bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Tapuda mesken olarak kayıtlı taşınmaz malın bir bölümü malik tarafından işyeri olarak kullanılabiliyor. Peki,evi home ofis yapmak için gerekenler nelerdir?

Home ofis çalışanlar için özel dekarasyonlar!

Evde kendinize bir çalışma köşesi oluşturmak için tarzınızdan taviz vermenize gerek yok.Hem salonunuzla bütünleşen hem de sizi yansıtan bir home ofis oluşturmanız mümkün.

Home ofis emlak vergisi nasıl ödenir?

Emlak vergisi, taşınmaz malın türüne göre belirlenen oranlar ile hesaplanıyor. Peki, bir konut hem ev hem işyeri olarak kullanılırsa ne olur? Home ofis emlak vergisi nasıl ödenir?

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi: Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşan proje, 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilecek.

Bahçeşehir'in ilk home-ofis projesi!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. Proje, 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşacak. Projenin yatırım değeri 100 milyon lira

Marmara Kule projesinde 240 adet home ofis yer alacak!

İstanbul Kartal'da Gizoto ortaklığı ile Marmara Kule projesini inşa etmeye hazırlanan Yasin Işık İnşaat, tek bloktan oluşacak bu projede 240 adet home ofis yapmayı tasarlıyor

Kullanım hakkının devri nedir?

Gayrimenkulü kullanma,yararlanma gibi haklar kullanım hakkı sahibinin hakları oluyor. Peki kullanım hakkını devretmek isteyen birisi ne yapabilir? Kullanım hakkı devri mümkün müdür? Kullanım hakkının devri nedir?

Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri!

İlk blokta teslimlere bu ay içerisinde başlanacak olan Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi adresi şöyle: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul...

Kullanım hakkı devir sözleşmesi!

Taşınır ve taşınmaz mallar,haklar ve mal varlığı üzerinde kullanım hakkı kurulabiliyor. Peki kullanım hakkı devredilebilir mi? Kullanım hakkı devri nasıl olur? İşte, kullanım hakkı devir sözleşmesi!

home ofis kullanımı Haberi

home ofis kullanımı

Home ofis nedir?


Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş home-ofisler, konut sektöründe en çok tercih edilen daire seçenekleri arasında yer alıyor. Home ofis bir çalışma şekli olup, freelance yani serbest çalışanların kullandığı yöntemi olarka karşımıza çıkıyor. Evinin bir bölümünü ofis olarak dizayn eden kişiler, işlerini evde yapıyorlar.


Home ofis maliyeti


Home ofis çalışacak insanların sektörlerine göre maliyeti değişebiliyor. Telefon, elektrik, su, ısınma gibi giderleri de haliyle artabiliyor. Ayrıca eve alınması gereken ofis malzemeleri de bir gider oluşturuyor. Tüm gün evde olup, tüketilmesi gereken gıdalarda ev bütçesinde ciddi bir gidere sebep olabiliyor. Ayrıca bazı dönemlerde iş ortakları, müşteriler ile yapılan toplantılar gerekebiliyor. Bu gibi durumlarda ikramlarda gider olarak kayıt altına alınıyor.


Home-ofis konut projelerinin yeri nedir?


Gayrimenkul sektöründe  2011 yılından itibaren home-ofis projeleri hız kazandı....