21 / 05 / 2024

home ofise ne demek

home ofise ne demek

Koronavirüs sonrasında ofis kültürü tamamen değişti. Uzaktan çalışma nedeniyle şirketler artık merkez ofislerine Anadolu'nun her yerinden eleman arıyor.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

Yok böyle bir indirim! English Home 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en sevilen ev-yaşam markası English home yüzde 60'a varan indirimlerle sizi mağazalarına bekliyor. Bardaktan tekstile, fincanlardan termoslara ne ararsanız dev indirimli fiyatlarıyla şok olacaksınız. İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

home ofise ne demek Haberi

home ofise ne demek

Koronavirüs pandemisinin ardından şirketlerin 'merkez ofis' kavramı da değişti. Uzaktan çalışma nedeniyle şirketler artık merkez ofislerine Anadolu'nun her yerinden eleman arıyor. Akşam'dan Serdar Sağlam'ın haberine göre; Avivasa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, idari kadroların bugüne kadar İstanbul'daki merkez ofiste istihdam edildiğinden bahsederek, artık buna gerek olmadığını açıkladı. Yüzgül, "Ha ofisin karşısında oturuyorum ha Adana'da. Pİdari kadrolara İstanbul dışından alımlara başladık. İstiyoruz ki yüzde 25 İstanbul dışından merkez ofis çalışanı olsun. Bu uygulama göçü bile etkileyebilir" dedi.

YAZIN TEST ETTİK

Yeni modeli yazın test ettiklerini söyleyen Yüzgül, şunları söyledi: "Çalışanlarımıza dedik ki "Çok acil ihtiyaç duyduğumuzda dönmeniz koşuluyla ve internet bağlantısıyla ilgili problem yoksa istediğiniz yerden çalışabilirsiniz. Çoğunluk bu şekilde çalıştı."

OFİSLERİNİ KAFEYE ÇEVİRİYOR

Avivasa, pandemi sonrasında ise mekansız çalışmaya geçiyor. Yüzgül,...