03 / 05 / 2024

Horus Paradıse Luxury Resort Otel kapasite artışı

Horus Paradıse Luxury Resort Otel kapasite artışı

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Reza    Rezaeıan Hagh ve Mohsen Rezaeıan Hagh tarafından kuruldu. 

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018!

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

Kandilli Luxury Living Nef Konutları satılık!

Nef Luxury Living projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Nef Kandilli Luxury Projesi iletişim!

Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kandilli'de hayata geçirilen Luxury Living projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Horus Paradıse Luxury Resort Otel kapasite artışı Haberi

Horus Paradıse Luxury Resort Otel kapasite artışı
Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 07/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...