08 / 05 / 2024

Hotel Henn-na

Hotel Henn-na

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya’nın Nagazaki kentinde hizmete sunulan hotelde tüm işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. İşte son dakika gelişmeleri...

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Hotel Henn-na Haberi

Hotel Henn-na

Hotel Henn-na tarafından sunulan projede amaç müşterilere daha hızlı ve ucuz hizmet sunmak. 




Henn-na hoteline giriş yaparken biri dinozor olan sizi üç robot karşılıyor. Hotele girişiniz, kimlik bilgileriniz ve rezervasyon işlemleriniz tamamen bu robotlar tarafından yapılıyor. 



Ardından robot bellboy tarafından çantanız teslim alınarak odanıza kadar eşlik ediliyor. Hoteldeki hizmetler bununla da sınırlı değil. Odanız sizi yüzünüzden tanıyor ve açılıyor. Oda daki tüm işlemlerde interaktif bir şekilde ayarlanmış. Yatağınıza uzandığınızda vereceğiniz talimatlara göre odanın ısısı, televizyon ayarları ve ışıklar açılıp kapanabiliyor. 



Odanızdaki banyonun suyunun ısısı bile robotun talimatı ile soğuk veya sıcak bir şekilde ayarlanabiliyor. Henn-na hotelinin bu girişimine çok sayıdaki kişinin yer ayırtarak böyle bir ilki yaşamaya çalıştığı belirtiliyor.